Reference zákazníků

4,8

4,8

(Hodnotilo 35 zákazníků)

  • 5 30 x
  • 4 4 x
  • 3 1 x
  • 2 0 x
  • 1 0 x

Váš názor je pro nás nesmírně důležitý. Podělte se o své zkušenosti s Blendeou a ukažte ostatním, že tahle unikátní zelená směs prostě pomáhá.



Martina

Hodnocení: 5 z 5

16.2.2018

Dneska přišel balíček, děkuji moc za shaker, který jsem dostala zdarma, moc se mi líbí jeho velikost. Užívala jsem chlorellu delší dobu, tohle mě nadchlo, že jsou zde zrovna všechny 4 super potraviny. Děkuji moc určitě objednám zase 😊

Daniela

Hodnocení: 5 z 5

14.2.2018

Balíček s blendeou mi prišiel v sľúbenom čase a bola som milo prekvapená balením. Shaker bol zdarma k mojej prvej objednávke, čož je veľmi užitočne a milé od vas, rovnako milo ma prekvapili aj recepty, ktore som tam našla. Uz sa neviem dočkať pravidelného používania blendei! 😊

Michaela Bundová

Hodnocení: 4 z 5

9.2.2018

Objednala jsem si výrobek ze zvědavosti a pro vyzkoušení zatím jednu krabičku. Používám zatím třetí den ve formě smoothie a jsem zatím spokojená. Natchly mě i nějaké recepty ze stránek už se těším až je vyzkouším. Jsem zvědavá na účinky po delším užívání.

  • Dobrá chuť
  • Zajímavé recepty
  • Nahrazuje svačinky
  • Zatím žádné

Bagniari

Hodnocení: 5 z 5

1.2.2018

Mne osobne Blendea zmes chuti a nozaj ma potešilo, že niekto premýšla ako ja -spojit tie dobroty dokopy, bonus dať tomu chuť mäty. Mladý jačmen používam 5ty rok a ja mam len pozitívne skusenosti, rovnako chlorella. Takže za smes som moc vdacna. Vyhnem sa tomu, že niečo "zabudnem" vziať, čo bol prípad chlorelly u mňa.

  • zmes jačmen, chlorella, spirulina a pšenice
  • chuť mäty
  • balenie

Lucie Krejčová

4.1.2018

Budu teprve objednávat tak uvidíme

jaroslava ticha

Hodnocení: 5 z 5

3.1.2018

dostala jsem dnes balíček se 4ks.hned jsem si udělala. uvidím po delším užívání.pisete tam že se zlepší í astma tak jsem zvědavá asi to bude výdělek.

Ginger Ewe

Hodnocení: 5 z 5

22.12.2017

Pekne baleni, kvalitni obsah. Nejlepsi suplement, ktery jsem zkoušela a opravdu funguje. Neuvěřitelný záběr na všechny mozne problémy. Me pomohl se zazivanim, energii a neuvěřitelne mi zacali růst vlasy. Doporucuji vsem kteri maji zdravotní problemy různého charakteru a nic jim nepomaha👍

  • Zadne

Martin

Hodnocení: 4 z 5

17.12.2017

Jsem tezky alergik. Hnisani oci,ekzem,vyrazky,kychani. Nekolik let mazani kortikoidu,antihistaminik a pod prasku. Utlumovaky. Posl dobou jsem z te chemie uz byl uplne chronicky unaveny. Od doby co jsem vstal tak do vecera jak kdyby me krava vyplivla rozzvejkaneho z tlamy oblicej pomackany bily. Vysadil jsem leky. Kortikosteroidy jen nejnutneji ubiram davky. Ja vim ze na soudeni je jeste brzy. Ale po tydenim pouzivani nejsem vubec unaveny mam zas chut do zivota v praci mam spousta energie mam z toho fakt radost. Pres leto jsem ok. Pres zimu sk vzdy koupim blendeu mam 4 baleni. Pokud se mi zlepsi kuze,a alergie budu moc rad,ale to bude chtit dlouhodobejsi pouzivani. Chut mi vubec nebavi ale uplne vybite baterky mam nyni zase na 100% a citim se zas silny a plny energie. Myslete si co chcete ale je to muj nazor zadna reklama

  • Energie
  • Chut
  • Shaker

Milada

Hodnocení: 5 z 5

16.11.2017

Cítím se skvěle,zažívání lepší.Necítím únavu a lépe spím☺. Můžu jen doporučit.

  • Chuť výborná

Šárka

Hodnocení: 5 z 5

15.11.2017

Blendea je opravdu životabudič. Pozoruji více energie, únava, která mě limitovala, je pryč. Na chuť jsem si zvykla. Zlepšilo se i trávení. Mohu jen doporučit.

Lubomira

Hodnocení: 3 z 5

3.11.2017

Citim sa dobre,taktiez chut fajn.Ale asi ako jedna z mala co pisu mam problem s vyprazdnovanim a to uzivam uz 3 tyzdne

Alena

Hodnocení: 5 z 5

20.9.2017

Za mě na jedničku užívám pravidelně už druhé balení . Příjemná chuť a plná energie. Určitě objednam znovu👌

  • Nejlepší chuť

Mirka

Hodnocení: 5 z 5

14.9.2017

neverila som tomu velmi ale naozaj aj mne pomohla

  • zlepsenie travenia s cim som mala velky problem
  • ubytok na vahe
  • zisli by sa k baleniu nejake receptiky pre pestrejsie pouzivanie :) inak nic

Lukáš Chládek

Dobrý deň, Mirka, desiatky receptov nájdete priamo na našom blogu. Nikdy nestratíte inšpiráciu...:) https://www.blendea.cz/category/blog/

15.9.2017

Lucia

Hodnocení: 5 z 5

2.7.2017

Velice doporučuji, ma dobrý vliv na organizmus, po ránu nalačno vyborně nakopne.

Jana

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Mam vice energie

Lada

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Měla jsem problém s pletí, uživám necelé tři týdny a problém je pryč :) doporučuji!

Lada

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Měla jsem problém s pletí, užívám necelé tři týdny a problém je pryč :) doporučuji!

Milena

Hodnocení: 5 z 5

27.4.2017

Už pijem druhé balenie, každé ráno. Pociťujem lepšiu imunitu,trávenie a energiu.

  • pomáha s únavou
  • shaker v cene
  • chuť

martin

Hodnocení: 4 z 5

14.4.2017

Citim sa uzasne odkedy ho pijem

  • cena
  • ziadne

Marek

Hodnocení: 5 z 5

4.4.2017

Je to super vec. Normálne cítim ako mi to pomáha

  • Cítim sa lepšie
  • Mám viac energie
  • Chutí to hnusne :-D

Lukáš Chládek

Dobrý deň, chuť sa dá kedykoľvek zamaskovať tak, źe blendeu pridáte do smoothie alebo do svojich bežných receptov. Inšpiráciu nájdete priamo tu na blogu https://www.blendea.cz/category/blog/

6.4.2017

Kat

Hodnocení: 5 z 5

8.3.2017

Piju to misto ranniho kafe :)

  • mam vic energie

Slavka

Hodnocení: 5 z 5

11.2.2017

Pila jsem jecmen od GW a toto je omnoho lepsi. Libi se mi hodne ten sejkr co jste mi poslali.

  • Lepsi chut, slozeni
  • Krabicka se mi trochu rozmocila pri castem uzivani

Lenka

Hodnocení: 5 z 5

13.1.2017

Supr

  • pomohl s trávením
  • nic

Tomáš

Hodnocení: 5 z 5

3.12.2016

Tento nápoj užívam už druhý týždeň a cítim sa naozaj skvele. Pociťujem viac energie počas dňa, lepšie trávenie a žiadne nadúvanie alebo iné tráviace ťažkosti už nemám.

  • super kvalita
  • skvelá chuť
  • shaker zdarma
  • malé balenie

Dana

Hodnocení: 5 z 5

28.11.2016

Zdravy napoj, ktory uzivam 1x denne, rychla priprava,skvele ucinky, detox organizmu, odporucam kazdemu, vyskusajte a neobanujete.

Radka

Hodnocení: 5 z 5

20.11.2016

Super přípravek. Na podzim ideální, zlepšilo se mi zažívání a jsem hned míň unavená. Asi nakoupím jako vánoční dárky. :) A na chuť je to docela ok, na rozdíl od jiných přípravků.

  • chuť
  • jednoduchá příprava
  • nenašla jsem

Jana

Hodnocení: 4 z 5

16.11.2016

Příjemný produkt, dělám si nápoj v shakeru co jste mi poslali.

  • hezké balení
  • rychlé doručení
  • líbí se mi shaker, co posílate jako dárek :)
  • zatím nic

Monika

Hodnocení: 5 z 5

11.11.2016

Konecne nejaky napoj zo superpotravin, ktory sa da pit. Ta matova prichut je skvela!

  • svieza chut
  • dodava mi energiu
  • krasne balenie
  • ziadne

zelený fanda

Hodnocení: 5 z 5

11.11.2016

výborný nápad! zelené potraviny užívám pravidelně ale pouze blendea je spojuje do jednoho. nemusím nakupovat 4, blendea je výborně nahradí

  • kvalitní složení, zajímavá chuť /chválím/
  • zápory asi neexistují

Radovan

Hodnocení: 5 z 5

10.11.2016

Užívam pravidelne dva týždne a moje skúsenosti sú len pozitívne. Zlepšenie trávenia, výrazné dodanie životnej energie a čistejšia myseľ, sú tri hlavné veci ktoré som spozoroval. Je to výborná kombinácia, určite odporúčam a dávam 5 hviezdičiek , pretože chybu som nenašiel. S pozdravom Radovan

Petra Kralovska

Hodnocení: 5 z 5

4.11.2016

Balíček včera dorazil, dnes jsem měla první dávku. Chutná to výborně a lépe než ječmen, co jsem užívala. Uvidíme :)

  • chuť
  • zatím nic

Martina

Hodnocení: 5 z 5

2.11.2016

Piju pravidelně už 3 týden a cítim se taková svěžejší :)

  • pomáha s únavou
  • malé balení

Peter

Hodnocení: 5 z 5

26.10.2016

Užívam pravidelne 2 týždne. Cítim zlepšenie trávenia.

  • super chuť v porovnaní s inými produktami
  • BIO ingrediencie

Vaše zkušenost s Blendeou?

Hodnocení (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Napište klady a zápory, každý bod na jeden řádek. Ponechejte prázdné, pokud vás nic nenapadá.

Vaše pohlaví