Reference zákazníků

4,9

4,9

(Hodnotilo 21 uživatelů)

  • 5 19 x
  • 4 2 x
  • 3 0 x
  • 2 0 x
  • 1 0 x

Váš názor je pro nás nesmírně důležitý. Podělte se o své zkušenosti s Blendeou a ukažte ostatním, že tahle unikátní zelená směs prostě pomáhá.



Lucia

2.7.2017

Velice doporučuji, ma dobrý vliv na organizmus, po ránnu na lačno vyborně nakopne.

Lada

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Měla jsem problém s pletí, uživám necelé tři týdny a problém je pryč :) doporučuji!

Lada

26.6.2017

Měla jsem problém s pletí, užívám necelé tři týdny a problém je pryč :) doporučuji!

Jana

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Mam vice energie

Milena

Hodnocení: 5 z 5

27.4.2017

Už pijem druhé balenie, každé ráno. Pocitujem lepšiu imunitu,trávenie a energiu.

  • pomáha s únavou
  • shaker v cene
  • chuť

martin

Hodnocení: 4 z 5

14.4.2017

Citim sa uzasne odkedy ho pijem

  • cena
  • ziadne

Marek

Hodnocení: 5 z 5

4.4.2017

Je to super vec. Normálne cítim ako mi to pomáha

  • Cítim sa lepšie
  • Mám viac energie
  • Chutí to hnusne :-D

Kat

Hodnocení: 5 z 5

8.3.2017

Piju to misto ranniho kafe :)

  • mam vic energie

Slavka

Hodnocení: 5 z 5

11.2.2017

Pila jsem jecmen od GW a toto je omnoho lepsi. Libi se mi hodne ten sejkr co jste mi poslali.

  • Lepsi chut, slozeni
  • Krabicka se mi trochu rozmocila pri castem uzivani

Lenka

Hodnocení: 5 z 5

13.1.2017

Supr

  • pomohl s trávením
  • nic

Tomáš

Hodnocení: 5 z 5

3.12.2016

Tento nápoj užívam už druhý týždeň a cítim sa naozaj skvele. Pociťujem viac energie počas dňa, lepšie trávenie a žiadne nadúvanie alebo iné tráviace ťažkosti už nemám.

  • super kvalita
  • skvelá chuť
  • shaker zdarma
  • malé balenie

Dana

Hodnocení: 5 z 5

28.11.2016

Zdravy napoj, ktory uzivam 1x denne, rychla priprava,skvele ucinky, detox organizmu, odporucam kazdemu, vyskusajte a neobanujete.

Radka

Hodnocení: 5 z 5

20.11.2016

Super přípravek. Na podzim ideální, zlepšilo se mi zažívání a jsem hned míň unavená. Asi nakoupím jako vánoční dárky. :) A na chuť je to docela ok, na rozdíl od jiných přípravků.

  • chuť
  • jednoduchá příprava
  • nenašla jsem

Jana

Hodnocení: 4 z 5

16.11.2016

Příjemný produkt, dělám si nápoj v shakeru co jste mi poslali.

  • hezké balení
  • rychlé doručení
  • líbí se mi shaker, co posílate jako dárek :)
  • zatím nic

Monika

Hodnocení: 5 z 5

11.11.2016

Konecne nejaky napoj zo superpotravin, ktory sa da pit. Ta matova prichut je skvela!

  • svieza chut
  • dodava mi energiu
  • krasne balenie
  • ziadne

zelený fanda

Hodnocení: 5 z 5

11.11.2016

výborný nápad! zelené potraviny jím pravidelně ale jenom blendea je spojuje do jednoho. nemusím nakupovat 4, blendea je výborně nahrazuje

  • supr složení, zajímavá chuť /chválím/
  • zápory podle mě neexistují

Radovan

Hodnocení: 5 z 5

10.11.2016

Užívam pravidelne dva týždne a moje skúsenosti sú len pozitívne. Zlepšenie trávenia, výrazné dodanie životnej energie a čistejšia myseľ, sú tri hlavné veci ktoré som spozoroval. Je to výborná kombinácia, určite odporúčam a dávam 5 hviezdičiek , pretože chybu som nenašiel. S pozdravom Radovan

Petra Kralovska

Hodnocení: 5 z 5

4.11.2016

Balíček včera dorazil, dnes jsem měla první dávku. Chutná to výborně a lépe než ječmen, co jsem užívala. Uvidíme :)

  • chuť
  • zatím nic

Martina

Hodnocení: 5 z 5

2.11.2016

Piju pravidelně už 3 týden a cítim se taková svěžejší :)

  • pomáha s únavou
  • malé balení

Peter

Hodnocení: 5 z 5

26.10.2016

Užívam pravidelne 2 týždne. Cítim zlepšenie trávenia.

  • super chuť v porovnaní s inými produktami
  • BIO ingrediencie

Vaše zkušenost s blendeou

Hodnocení (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Napište klady a zápory, každý bod na jeden řádek. Ponechejte prázdné, pokud Vás nic nenapadá.

Vaše pohlaví