Reference zákazníků

4,5

4,5

(Hodnotilo 99 uživatelů)

  • 5 70 x
  • 4 17 x
  • 3 6 x
  • 2 0 x
  • 1 6 x

Váš názor je pro nás nesmírně důležitý. Podělte se o své zkušenosti s Blendeou a ukažte ostatním, že tahle unikátní zelená směs prostě pomáhá.



Ren Ben

Hodnocení: 5 z 5

20.11.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

SUPERGREENS užívám 14 dnů. Rozhodně se zlepšilo zažívání. Není divu takovým super složením. Mně osobně velmi chutná v mléce nebo v mléčném koktejlu - banán + skořice. Ale je super i do jogurtu, kaše, muffiny apod... Meze se fakt nekladou. Velmi zasytí a tak ho mám denne místo snídaně. Napoprvé jsem koupila hned 4 balení a užíváme celá rodina. PS: Velmi mě překvapilo, že se po tom "sápe" i náš pes. Asi i zvíře vycítí, co je super, přitom je to masožravec.

  • Vše super. Děkuji.
  • Negativa jsem nezjistila.

Daniela

Hodnocení: 5 z 5

16.11.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Vyborná skusenost. Kupodivu uz prvy krat po uziti sa mi ihned zlepsilo travenie... mam s tymto dost problemy a odkedy to beriem, aj napriek tomu ze niekedy len raz za dva dni, tak ze fakt ovela lepsie travenie, uplne zrychlenie metabolizmu, toto vie ocenit len clovek ktory s tym ma problemy tak ako ja, a toto fakt zabralo a to Blendeu beriem len okolo tyzdna aj nieco... a viete co, ked vidite tie ucinky tak narozdiel od inych co som citala ze im nechuti ju pit len s vodou, ja ju kludne aj s vodou len pijem, lebo ked vidim tie ucinky je mi to jedno :D

Lukáš Chládek

Veľmi pekne ďakujem za pochvalu a pozitívnu skúsenosť. Blendeu tiež pijem čistú, je výborná a svieža. Pre "zhýčkané jazyky" odporúčam pridávať do džúsu alebo smoothie. Recepty na blogu https://www.blendea.cz/category/smoothie/ Ďakujem za objednávku a prajem pekný deň.

19.11.2018

Dana

Hodnocení: 5 z 5

14.11.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Pravidelně piji asi třetí týden,mám zatím zkušenost s tím,že se necítím tak unavená a přestali mě bolet záda.Myslím si,že je to ještě malá zkušenost,ale až dopiji určitě věřím,že to bude ještě lepší a budu objednávat další.

Lukáš Chládek

Mockrát děkuji za pozitivní odezvu, Dano. Až budete objednávat, nezapomeňte na slevový kód "10SLEVA". Přeji krásný den.

15.11.2018

Nikol

Hodnocení: 3 z 5

5.11.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Pila jsem Blendeu 12 dní, poté mi začalo být špatně od žaludku a cítila jsem se nemocně. Blendeu jsem tedy na pár dní vynechala a poté ji začala pít dle Vaší rady ne na lačno, ale ve smothie. Dala jsem si ji takto po pauze ke snídani a do dvou hodin mi bylo neskutečně zle (zvracení celý den). Od té doby se už Blendeu bojím užívat. Je to škoda, ale asi jsem jedna z mála, kterým Blendea nesedí.

Lukáš Chládek

To nás velice mrzí, Nikol, a popravdě si to ani neumíme vysvětlit, jelikož reakce a zkušenosti zákazníků s Blendeou jsou výborné - lidé si pochvalují zlepšení trávení, odstranění nevolnosti a podobně. Pokud máte ještě nějaké neotevřené balení, můžete nám ho vrátit. Každopádně další užívání nedoporučuji. Váš problém je ale skutečně ojedinělý, proto bych neváhal navštívit gastroenterologa, aby se na stav Vašeho žaludku podíval podrobněji. Zřejmě tam bude nějaká intolerance, ale to může posoudit pouze odborník. Přeji krásný den.

7.11.2018

Kristina

Hodnocení: 5 z 5

31.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Blendeu jsem si si také koupila na doporučení Simonky. Užívám jí cca měsíc každé ráno na lačný žaludek. Nejdříve mi nebylo moc dobře (nadýmání, bolest hlavy, zimnice) ale s tím jsem počítala, pokud z těla odchází škodlivé látky, musí se to nějak projevit. Nyní si moc pochvaluji to, že se necítím tak unavená - mám nízký tlak a hodně jsem s únavou bojovala. Nemám pocity hlavu a nutkání sežrat na co přijdu a zažívání se mi také zlepšilo. Dále kladně hodnotím komunikaci se zákazníkem. Vždy reagujete rychle a jste příjemní. Objednala jsem si další dvě balení - uvítala bych možnost většího balení :-)

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu, Kristíno. Nad dalšími verzemi balení už přemýšlíme. Přeji krásný den.

31.10.2018

Petra

Hodnocení: 5 z 5

22.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Jak jsem psala na Instagramu, Blendeu piju už přes měsíc, navnadila mě na ní Simonka a výzva. Zlepšilo se mi trávení, lépe spím, mám víc energie, nejsem tolik nafouklá, i když na nafouklé břicho strašně trpím.. Nemám chuť na sladké. Detox jsem nepociťovala, jako pocit bolesti hlavy, závratě, to vůbec. Ohledně imunity jsem zvědavá, jestli lehnu při podzimních nachlazeních, nebo ne. Překvapila mě chuť, chutná mi, Dávám si ji každé ráno do vody. Už si bez Blendei neodkážu představit život! Každé ráno mě nakopne! Rozhodně to stojí za vyzkoušení! :-)

  • Zlepšené trávení
  • Pročištění
  • Lepší spánek
  • Více energie
  • BIO ingredience
  • Vhodná pro celiaky a pro lidi, co nemůžou laktózu
  • Malé balení - klidně kdybyste do stejného balení dávali více produktu, nezlobila bych se

Lukáš Chládek

Děkujeme za obsáhlé hodnocení, Petro. Nad různými velikostmi balení už přemýšlíme, děkuji za tip. Přeji krásný den.

23.10.2018

Patricie

Hodnocení: 5 z 5

20.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Blendeu piju třetí týden denně. Krásně mě to každé ráno nastartuje. Mám po ní velkou žízeň, což je super, protože celý život mám problém udržovat pitný režim. Zlepšila se mi pleť, spím celou noc (vždy jsem se každou hodinu probouzela), chytla jsem rýmu, ale musím říct, že nikdy jsem ji nesnášela talhle dobře-můžu úplně normálně fungovat. Doporučuji všema deseti :)

Lukáš Chládek

Děkujeme za hodnocení a objednávku, Patricie.

22.10.2018

Kateřina

Hodnocení: 5 z 5

19.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Blendeu piju již 3. týden a mohu říct, že se cítím skvěle. Hlavně moje zažívání se zlepšilo a chuť je výborná přírodní. Vždycky je zábavné po ránu vidět tu zelenou barvičku, ale pokaždé mne to příjemně nakopne. Beru ji všude sebou i na cesty. Narazila jsem na ni díky Bledea výzvě a nemůžů si ji vynachválit, určitě v pití této směsi budu nadále pokračovat. Mohu jen doporučit.

Lukáš Chládek

Mockrát děkujeme za chválu, Kateřino. Určitě ve výzvě pokračujte. Přeji krásný den.

19.10.2018

L. Capková

Hodnocení: 4 z 5

19.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Užívám asi 18 dní, zatím nepozoruji nějakou extrémně velkou změnu, ale nemůžu říct, že by se nic nedělo. Kvůli Crohnově chorobě mám problém s nafouklým břichem, což se trochu zlepšilo. Navíc v začátku užívání došlo skutečně k pročištění. Doufám, že v dlouhodobějším hledisku pomůže Blendea ustálit trávení. Je tedy pravda, že nemám už tak velký rozdíl mezi fázemi - zácpa x prohánění. Zácpy ustávají, takže se cítím o něco lépe. A co se týče chuti - mně se nezdá hrozná - nevím...

  • Méně nafouklé břicho
  • Pročištění v začátku užívání
  • Častečné srovnání fází - zácpa x prohánění
  • Praktické balení, šikovný shaker i odměrka
  • Cena

Lukáš Chládek

Děkujeme za reakci a doufáme, že se Vám pozitivní účinky projeví ještě lépe. 18 dní je zatím celkemkrátká doba, určitě ještě vydržte. Přeji krásný den.

19.10.2018

Jitka

Hodnocení: 5 z 5

17.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Užívám třetí týden. I když jsem k supergreens přistupovala s tím, že neočekávám zázraky a chtěla jsem hlavně trochu srovnat zažívání, tak po třech týdnech je zlepšení v této oblasti citelné. Nemám již pocity nafouklého břicha a nadýmání, také chuť na sladké je oproti době před užíváním směsi podstatně menší. Co mě opravdu překvapilo, je dobití energií (vždy v jarním a podzimním období zažívám spíše útlum a únavu). Ustoupila také lámavost nehtů a vlasy mi přijdou pevnější a lépe se upravují. Užívám ve vodě se šťávou, s tím nemám žádný problém a již jsem si navykla začít tímto nápojem každý den. Samotné s vodou jsem sice první den vypila, ale nebylo to pro mě to pravé. Až doberu první balení, určitě objednám další. Žádné nežádoucí účinky nebo obtíže se neobjevily.

Lukáš Chládek

Děkujeme za krásný výčet zkušeností, Jitko. Nejde o zázrak, ale pouze o přirozené účinky kvalitních surovin a pečlivě namíchané receptury Blendea. Jen tak dále... Děkuji za objednávku.

17.10.2018

Nikol

Hodnocení: 5 z 5

9.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Přípravek Super Greens užívám teprve 2 týdny, ale můžu říct, že energie mám za dva a to jsem přesně potřebovala. Nicméně věřím, že časem objevím i další účinky této zeleně. Hodně lidí si tady stěžuje na chuť, ale není to tak hrozné, jak se zdá. Za mě to určitě stojí za vyzkoušení.

Lukáš Chládek

Děkujeme, Nikol. Ano, taky se mi zdá, že na chuť jsou někdy až přehnané reakce, přitom je Blendea chutná a "nenásilná".. Děkuji za objednávku a přeji hezký den.

9.10.2018

Simona

Hodnocení: 1 z 5

9.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Supergreens jsem si objednala skrz často nafouklé břicho a zavodňování celého těla. Užívám blendeu 3 týdny a můžu říct, že lícní kosti už jsem na sobě dlouho neviděla. Splasklo mi celé tělo, voda už se mi nedrží. Pleť mám zatím jako pubertak, ale přikládám to k čištění. Takže za mě vážně super :-)

Lukáš Chládek

Děkuji za pochvalu, Simono. Vaše reference pomůže i naším novým zákazníkům. Přeji krásný den.

9.10.2018

Jiřina

Hodnocení: 5 z 5

8.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Dobrý den, Blendeu piji krátkou dobu, asi týden a půl. Po této době mohu říci, že mám viditelně lepší pleť a upravuje se zažívání, jelikož předtím jsem měla velké problémy s nafouklým břichem, nadýmáním a pícháním v oblasti žlučníku. S pitím Blendey rovněž přestaly i bolesti hlavy. Co se týče chuti, piji ráno nalačno s 1 lžíci citronu. Přípravku věřím, vypadá totiž, že funguje. Určitě si objednám ještě jedno balení.

Lukáš Chládek

Přesně, jak jsme slíbili, Jiřino.. :) Děkuji za objednávku a přeji krásný den.

9.10.2018

Markéta

Hodnocení: 4 z 5

7.10.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Každé ráno přidávám do smoothie a určitě mohu říci, že pociťuji změny. Více energie, lepší zažívání. Určitě objednám zase.

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu a těší nás, že pozorujete pozitivní účinky. Jen tak dál.. Děkuji za objednávku a přeji krásný den

8.10.2018

WolfLake

Hodnocení: 4 z 5

20.9.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Oceňuji hlavně složení. Obsahuje aminokyseliny. Dočetla jsem se, že jsou to stavební látky proteinu (bílkoviny). A já teď na tom proteinu ujíždím, že jsem začala cvičit a trochu se zajínat o zdravé vaření a tak. Protein teď hodně letí a je doporučován i pro nesportovce - je potřeba nejen pro růst svalů, ale i pro zdraví kostí, šlach, vazů a kůže.

  • Chuť jen s vodou je vyloženě hnusná :-(. Ale v mléce se pachuť ztratí. Asi pro lidi, kteří se vyhýbají živočišné bílkovině z mléka nepomůže složení bez laktózy, když to bez mléka prostě chutná jak zapařené seno.

Lukáš Chládek

Dobrý den, děkujeme za ohlas. Ano, proteiny doporučuji i nesportovcům, jelikož každý člověk na zeměkouli potřebuje pevné kosti, klouby a vyživené svaly. Děkuji za objednávku a přeji krásný den.

25.9.2018

Klára

Hodnocení: 5 z 5

14.9.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Supergreens konzumuji asi týden, dva. Teď netuším přesně. Denně na lačno 1 - 2 odměrky (malé lžičky). Zatím jsem si nevšimla žádných změn. Snad jen, že mám méně chuti na sladké. Říkám si, jestli jsem na tom tak špatně nebo tak dobře, že jsem zatím žádné změny nezpozorovala :) Každopádně budu pokračovat dál a objednám další balení. Jsem přesvědčená, že nějaké příznivé účinky pro mě to má, minimálně už jen pro to, že mě přešly ty chutě na sladké (resp. jsou menší). Co se týče chuti samotného produktu, velice mi chutná a to tak, že bych si jej přes den klidně zase přidala. Říká se, že když člověku něco hodně chutná nebo na to má chuť, tak to potřebuje (případně něco podobného), tedy očekávám, že i Supergreens v mém případě budou dobrou volbou. Míchám pouze s vodou. Nepřijde mi, že by se to nedalo pít. Naopak to cítím tak, že je to prostě lahoda :-)

  • Velmi dobrá chuť.
  • Skvělé složení.
  • Přestanou chutě na sladké.

Lukáš Chládek

Děkujeme, Kláro. Chuť je skvělá i podle nás, ale znáte to. Dnes už člověk kvůli umělým aromám často ani neví, jak má "chutnat příroda"... Určitě ještě doužívejte balení. Měla byste pozorovat všechny tyto účinky - https://www.blendea.cz/ucinky/ Děkuji za objednávku a přeji hezký den.

17.9.2018

Beáta

Hodnocení: 3 z 5

4.9.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

S proteínom som veľmi spokojná. Má síce dost nevýraznú chuť,no ja to vnímam skôr ako pozitívum, pretože som mohla kombinovať a pridávať si k nemu chute,na ktoré som mala práve chuť. Je to výborný doplnok pre tých, ktorý sú alergický na niektorý druh potraviny a z tohoto produktu môžu vyťažiť práve tie vitamíny ktoré človek kvôli týmto obmedzeniam chýbajú. Ja konkrétne som mala veľmi nízke hladiny vápnika a ešte aj iných vitamínov. Po poslednom vyšetrení,sú moje hodnoty podľa doktorky prekvapivou rýchlosťou opäť v normálnych hodnotách a verím, že je to aj vďaka tomuto produktu.

Lukáš Chládek

Ďakujeme za pochvalu a tešíme sa z Vašich dobrých výsledkov, Beátka. Na nových príchutiach už pracujeme. Ďakujem za objednávku a prajem krásny deň.

7.9.2018

Zuzana

Hodnocení: 1 z 5

2.9.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Celkom fajn len ta chut ma hned na zaciatku strasne odradila. Inak fajn zlozenie :)

  • Super zlozenie a po pridavani davok do ranneho smootie to uz nebolo take hrozne ;)
  • Nakolko som uz v minulosti odskusala nehake podobne vecicky, tato ma sklamala. Ma velmi hroznu chut. Takze len s vodou by som to urcite nedala. Za mna tento vyrobok nie :(

Lukáš Chládek

Dobrý deň. Na nových príchutiach pracujeme a keď budú dostupné, hneď budeme informovať. Každopádne ďakujem za reakciu a prajem pekný deň.

7.9.2018

Lucka

Hodnocení: 4 z 5

2.9.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Jsem alergická na lepek, tak jsem se těšila na vyzkoušení něčeho co je i pro mě vhodné. Samotný protein smíchaný s vodou mi nechutnal, ale po smíchání se smoothie nebo s kaší jsem ani nepoznala, že je tam :-) mám více energie a nelámou se mi tolik nehty. Velké plus je za složení a za to, že je přírodní. Balení by nemuselo být tak velké, oproti obsahu, ale budiž.

Lukáš Chládek

Ďěkujeme, Lucko. Balení je malinko větší, než obsah, protože pokud bychom dózu naplnili na maximum, po otevření byste měla protein po celé kuchyni.. :D Gramáž samozřejmě zůstává zachována. Děkuji za reakci a přeji hezký den.

7.9.2018

Zuzka

Hodnocení: 3 z 5

1.9.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Proteín nijak neurazí, je bez chuti, takže ho možno pridať do hocičoho, či už koktejlov, sladkých, ale aj slaných jedál. Dajú sa ním zahustiť rôzne kaše, čo je super. Ideálne pred/po cvičení alebo ako raňajky pre tých, ktorým je z tuhej stravy ťažko. Negatívom je chuť, ktorá je typická pre proteínové prášky, teda žiadna a pre tých, ktorí na ňu nie sú zvyknutí môže byť nápoj až nepiteľný. Ďalším mínusom je pre mňa obal, ktorý je vzhľadom k obsahu zbytočne veľký.

Lukáš Chládek

Ďakujeme za reakciu. Nové príchute už skúšame, takže sledujte náš FB, aby ste o nich vedela ihneď. Obal je trošku veľký, aby sa proteín po otvorení nerozprášil po okolí, keď sa dóza otvorí trošku prudšie. Prajem krásny deň.

7.9.2018

Emma

Hodnocení: 4 z 5

1.9.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Superprotein som pila s vodou a mandľovým mliekom, lepšia kombinácia je s mliekom, ale skôr ho asi pridať do jedla. Zloženie je prírodné, čo je super,ale chuť nie je dobrá. Zosilneli mi z neho nechty a aj vlasy.

  • Prírodné zloženie
  • Zdravé nechty a vlasy
  • Chuť
  • Zbytočne veľké balenie oproti obsahu

Lukáš Chládek

Ďakujem za reakciu, Emma. Proteín je skvelý aj ako prísada do pečenia alebo jogurtov, takže sa s ním dá experimentovať. Tipy sledujte na blogu tu - https://www.blendea.cz/category/recepty/ Obal je trošku veľký, aby sa proteín po otvorení nerozprášil po okolí, keď sa dóza otvorí trošku prudšie. Prajem pekný deň.

7.9.2018

Iva

Hodnocení: 5 z 5

29.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Byla jsem zvědavá na superpotravinu a mile mě překvapila. Čekala jsem na stresové období v práci, abych tento protein vyzkoušela a energie se dostavila celkem rychle. Málo spím a při používání superproteinu se necítím tolik unavená. Zlepšila se kvality vlasů, po mytí jich tolik nevyčešu. Doporučuji přidávat do koktejlů nebo pomazánek.

  • Klamavý maxi obal, ale to je marketingový tah, obsah odpovídá gramáži.
  • Samotný se fakt nedá vypít, jen v kombinaci např. s ovocem.

Lukáš Chládek

Děkuji za reakci i za tipy na použití. Přeji hezký víkend.

7.9.2018

Lenka

Hodnocení: 4 z 5

29.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Blendea superprotein mě velice překvapil svým složením. Používala jsem ho pravidelně a po cvičení mě docela zasytil a necítila jsem se tak unavená.

  • Jako přísada do jídla je výborný.
  • Chuť při rozmíchání s vodou.

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu, Lenko. Na nové příchutě se můžete těšit. Brzy je začneme prodávat. Přeji hezký den.

7.9.2018

Radka

Hodnocení: 4 z 5

28.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Mám zkušenost i s jinými přípravky, protože maso téměř nejím (mimořádně nějakou rybu). Měla jsem už i chuťově lepší, ale ne s tak zajímavým složením. Po pár týdnech mám lepší nehty a kloub (kyčel). V první řadě za to děkuji Bohu, no a ještě jsem jedla Superprotein :-).

  • složení (kombinace)
  • chuť
  • málo informací o původu surovin

Lukáš Chládek

Děkuji za upozornění. O původu surovin toho doplníme více. Přeji hezký den.

7.9.2018

Nikol_S

Hodnocení: 4 z 5

28.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Nejlepší na tomto proteinu je složení! Líbí se mi, že neobsahuje sóju, ale kvalitnější zdroje bílkovin. Používala jsem ho při pečení, do smoothie, kaší atd., protože samotný se vypít nedá. Rozhodně dodá potřebnou energii, zlepšilo se mi i trávení. Samotný s vodou mi opravdu vůbec nechutnal, navíc ta "vůně" mě vždy docela odradila. Ocenila bych např. i jiné ochucené varianty (nebo slazené stévií apod.). Nevím jestli je to mnou, ale i rozpustnost prášku byla horší. Pokud někdo hledá čistě zdroj bílkovin, tak bych tento protein asi nedoporučila, na druhou stranu neznám žádný jiný protein se superpotravinami! ;-)

  • složení !!
  • skvělé při pečení
  • dodá energii
  • zlepšuje trávení
  • chuť a aroma

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu, Nikol. Na nové příchutě se můžete těšit. Brzy je začneme prodávat. Přeji hezký den.

7.9.2018

Irena

Hodnocení: 4 z 5

27.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Superprotein Blendea je podle slibovaných účinků jedinečný produkt. Velice mě zaujalo rostlinné složení, což je důležité zvlášť pro ty, kteří nemohou konzumovat jiný druh proteinu (např. syrovátkový). Zkusila jsem protein do mléka i do džusu, ale musela jsem se dost přemlouvat, abych obsah sklenice vypila. Pak jsem podle rad ostatních uživatelů zkusila přidat protein do muffinů, palačinek, snídaňové kaše, do karbanátků apod. Chuť produktů to téměř neovlivnilo. Od té doby si už jen užívám pozitivních účinků - zdá se, že mi méně padají vlasy a určitě mám více energie. Pokud by byla příznivější cena, určitě bych tento protein užívala dlouhodobě.

Lukáš Chládek

Děkuji za pochvalu, Ireno. Máte pravdu, složení je skutečné jedinečné - SUPERPROTEIN obsahuje i superpotraviny, které výrobek doplňují o další zdravotní benefity. Jelikož je dnes rozšířeným trendem veganství v kombinaci s náročnými sporty, nemohli jsme tyto lidi nechat jenom tak "napospas" prodejcům živočišných proteinů a vyvinuli jsme tuto unikátní recepturu. Přeji Vám krásný den a děkuji za objednávku.

28.8.2018

Zuzka

Hodnocení: 5 z 5

26.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERGREENS

Hledala jsem chlorellu a spirulinu a mladý ječmen a zde jsem tyto zdravé potraviny našla v jednom produktu. Takže jsem neváhala a koupila. Používám ho asi dva týdny a už teď cítím účinky detoxikace. Moc doporučuji.

  • Mám více energie.
  • Mohlo by to být větší balení

Lukáš Chládek

Děkuji za pochvalu, Zuzko. Větší balení prozatím nemáme, ale poslal jsem tento návrh výše, takže možná v budoucnu... Přeji krásný den a děkuji za objednávku.

27.8.2018

Denisa

Hodnocení: 3 z 5

25.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Protein s kombinaci banánů, nebo jiným ovocem je výborný, takže když si k němu člověk dopomuže ovocem, tak je protein výborný. Protein někdy používám do buchet místo mouky. Ale musím říct, že od doby co ho používam už nepiju tolik kafe. Nepotřebuji ho, protože mám energii a necítím žádnou únavu.

  • Na tomhle superproteinu je vyborné, že se skládá opravdu ze zdravých potravin. Možná po přidání nějaké příchutí by byl mnohem lepší
  • Čistá přírodní chuť mi vůbec nechutnala.

Lukáš Chládek

Dobrý den, Deniso. Děkujeme za pochvalu. Těší nás, že pozorujete účinky. Chuť momentálně měnit neplánujeme. Umělé příchutě celkem jistě nechceme použít a přírodné příchutě by mohly snižovat trvanlivost výrobku. Určitě ale popřemýšlíme, jak chuť zpříjemnit zdravě a ne na úkor čistoty proteinu. Děkuji za podnět a přeji krásný den.

26.8.2018

Sisuš

Hodnocení: 5 z 5

24.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Na tomto proteíne sa mi páči hlavne zloženie, že je určený aj pre ľudí ktorí nemôžu niektoré druhy potravín Keď som proteín vyskúšala bola som plná energie celý deň, čo sa mi už dlho nestalo. Tento proteín môžem označiť ako jeden z tých kvalitnejších a to som ich už vyskúšala mnoho, no žiadny nevyhovoval. Síce je aj cena vyššia ale za kvalitu sa všade platí Proteín určite všetkým odporúčam.

  • Jedine čo mi vadilo je, že samotný proteín s vodou mi veľmi nechutil.

Lukáš Chládek

Veľmi pekne ďakujem za pozitívny ohlas, Sisuš. Ak nechutí samotný, inšpirujte sa v kategórii smoothies a zdravých receptov: -https://www.blendea.cz/category/smoothie/ - https://www.blendea.cz/category/recepty/

24.8.2018

VierkaK

Hodnocení: 5 z 5

23.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Mám už nejaké tie rocky no išla som do toho poctivo a skúsila som to najprv ako "no dobre". Ako po pravde samotné to nedokazem vypiť no keď si to dám ako smoothie tak je to fajn. Po vypiti mám pocit sýtosti. A tak som schudla 3kg. Nieje to veľa no som spokojná aj S tým

  • Chuť. Žiaľ. Nemôžem sa donútiť to vypiť čisté

Lukáš Chládek

Dobrý deň, Vierka. Úprimne nás teší, že sa Vám podarilo aj nejaké to kilečko zhodiť. Chuť zatiaľ upravovať neplánujeme, pretože je na ňu dosť pozitívnych ohlasov. Každopádne ma veľmi teší, že proteín užívate aj keď sa Vám príchuť až tak veľmi nepozdáva. Momentálne pracujeme aj na ďalšom produkte, takže nás sedujte. Možno Vás osloví viac. Ďakujem za objednávku a prajem pekný deň.

24.8.2018

Miriam

Hodnocení: 5 z 5

23.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Tak za mňa je to teda určite na 100%. Som spokojná. Chuť bola premna trošku ťažšia na navyknutie noteraz je to už fajn a ráno si robím drink automaticky. Lievance mI zatiaľ nevyšli no skúsim ešte raz ?

  • Nemám žiadne negatívne skúsenosti čo sa týka chute, konzistenciE. ............. Tak odporúčam pre všetkých

Lukáš Chládek

Ďakujeme za spokojnú pochvalu, Miriam. Ak sa Vám nedaria lievance, nevadí. Skúste ktorýkoľvek iný recept a sledujte nás aj ďalej, pretože recepty stále pridávame. Prajem krásny deň. Kategória receptov tu - https://www.blendea.cz/category/recepty/

24.8.2018

jaydeep namera

Hodnocení: 5 z 5

20.8.2018

Hodnotený produkt: SUPERPROTEIN

Amazing product :)

Lukáš Chládek

Thank you, Jaydeep..

27.8.2018

Martina

Hodnocení: 5 z 5

15.8.2018

Je to super produkt. Lepsie spim,lepsie sa cítim, na celkovú detoxikáciu super. 2 týždne užívania a aj 2kg dole. Takže odporúčam.

  • Pila som to so zápcha tým nosom 🤭

Lukáš Chládek

Wow, ďakujeme, Martina.. K tomu nosu - skúste si Blendeu primiešavať do smoothies alebo džúsov. Nie je povinné piť ju čístú iba s vodou. Verím, že Vám časom zachutí a zvyknete si na ňu.. Ďakujem za objednávku a prajem pekný deň.

16.8.2018

Ingrid Šimonikoví

Hodnocení: 4 z 5

14.8.2018

Blendea SUPERPROTEIN sa mi páči ,že je čisto prírodný a bez laktózy a bezlepkový tak ho môžem aj ja , má veľa pozitívnych účinkov a tak som hľadala kombináciu ako zmierniť tú jeho neutrálnu prírodnú chuť...lebo sa mi páči že okrem dodania energie, regenerácie tela, cvičím kôli operovanej chrbtici , posilňuje aj kvalitu vlasov a nechtov čo tiež potrebujem .Dávam si ho do mandľového mlieka, a ešte lepšie je to ak to spojím zo smoothie dnes ráno som si dala protein, čučoriedky ,banán a mandľové mlieko a tak je to úplne pitné

  • množstvo pozitívnych účinkov, to že je bezlaktózový a bezlepkový
  • chuť

Lukáš Chládek

Teší nás, že ste na sebe spozorovala až toľko benefitov, Ingrid. Verím, že aj ostatní ľudia si od Vás nechajú proteín odporučiť. Ďakujem za objednávku a prejem krásny deň.

15.8.2018

Dana Nováková

Hodnocení: 1 z 5

8.8.2018

Zkusila jsem Superprotein a byla jsem spokojená. Cítila jsem se i při těchto vedrech nabitá energií. Kvůli intoleranci na laktozu jsem plno výrobků nemohla, ale tento mi vyhovuje. Míchala jsem ho v shakeru a bezproblémů vypila místo odpolední svačiny.

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu a moc nás těší, že jste s proteinem spokojená, Dano. Přeji krásný, energií nabitý den.

Zuzana

Hodnocení: 5 z 5

7.8.2018

Veľký plus produktu je, že je to prírodný produkt bez nežiadúcich účinkov a s rýchlym prínosom energie. Vrelo odporúčam

  • BIO produkt
  • Samotné s vodou mi to nechutilo ale do rôznych kokteilov super

Lukáš Chládek

Ďakujeme za pochvalu, Zuzana. Ak by ste náhodou nemali po ruke iné prísady, skúste do nápoja pridať pár kvapiek citrónovej alebo pomarančovej šťavy. Možno si časom na chuť navyknete... Ďakujem za objednávku a prajem krásny deň.

Silvia Kristová

Hodnocení: 4 z 5

7.8.2018

Superproteín je výborný v tom že je to prírodný rastlinný proteín a nie živočíšny a nezaťažuje tráviaci trakt a obličky ako iné proteíny.Pre mňa je to jednotka na trhu,budem si ho kupovať a pravidelne užívať aj dlhodobo.

Lukáš Chládek

Ďakujem, Silvia. SUPERPROTEIN sme vytvoili práve na základe toho, že je dnes o rastlinné proteíny veľký záujem. Sme radi, že sme sa Vám trafili "do chutí". Ďakujem za objednávku a prajem krásny deň.

Anna Kristová

Hodnocení: 4 z 5

7.8.2018

Moja skúsenosť s týmto produktom je pozitívna,užívam to druhý týždeň a zlepšilo sa mi trávenie,nie som nafúknutá a aj nejaké to kilo som stratila.

Lukáš Chládek

Veľmi pekne ďakujeme, Anna. Nezabudnite pri ďalších objednávkach uplatniť zľavový kód, ktorý ste dostala. Prajem pekný deň.

renata singh

Hodnocení: 5 z 5

6.8.2018

dobry den vas produkt som mala moznost otestovat zo stranok klub zeny sro cz velmi mi chuti, tento produkt som dlho hladala, potrebovala som vela energie a zdrave vlasy, nechty, vsetko toto som v nom nasla, velmi sa tesim, ze take nieco ponukate, zelam vela novych zakaznikov

  • uzasna kombinacia viacero top vitaminov v jednom

Lukáš Chládek

Krajšie hodnotenie sme si ani nemohli priať, Renáta. Veľmi pekne ďakujeme za objednávku a prajeme zlepšenie vo všetkých smeroch. Prajem krásny deň.

7.8.2018

Pavla

Hodnocení: 5 z 5

18.7.2018

Blendeu užívám zatím 4.týden. Zlepšilo se mi zažívání, nemám už pocit nafouklého nebo přeplněného břicha. Mým cílem nebylo hubnutí, ale vzpruha metabolismu a to se myslím postupně daří. Chuť mi vůbec nepřijde špatná, úplně nejraději užívám s ovocným džusem nebo smoothie.

Lukáš Chládek

Dobrý den, Pavlo, tisíceré díky za pochvalu. Přesně tyto účinky jsou pro Blendeu nejdůležitější a nás těší, že jste je na sobě sama pocítila. Přeji krásný den a děkuji za objednávku.

19.7.2018

Renáta

Hodnocení: 5 z 5

27.6.2018

Blendeu užívám cca 3 týden a jsem spokojená. Cítím lepší trávení a jsem méně unavená. Kladně hodnotím také chuť a super shaker, který jsem dostala v balení. Zkouším i různé recepty.

  • Chuť
  • Shaker

Lukáš Chládek

Děkujeme, Renato. Určitě sledujte i kategorii receptů, kde stabilně přidáváme nové inspirace. Přeji krásný den.

28.6.20108

Monika

Hodnocení: 1 z 5

23.6.2018

Mám skúsenosť zo zeleným jačmeňom a chlorelou ale už mi tie tabletky nešli dole krkom. Je super že sú štyri super potraviny v jednom.Užívam Blendeu ráno na lačno a určite budem v tom pokračovať. Vôbec mi nevadí jej chuť a schvaľujem pridanie mäty. Po skoro mesiaci užívania sa mi upravilo zažívanie a myslím že mám viac energie. Som spokojná z vašim výrobkom a určite zas objednám.

Lukáš Chládek

Veľmi pekne ďakujeme za pochvalu, Monika. S tabletkami máte pravdu. Presne preto sme zvolili práškovú formu. Tabletky jednoducho nejdú dole krkom a čo je horšie, mnohých ľudí po tabletkách páli záha, prípadne pociťujú žalúdočnú nevoľnosť. Prášková zmes sa krásne rozpustí a telo ju rýchlo vstrebáva. Prajem pekný deň.

28.6.2018

Ajka

Hodnocení: 5 z 5

18.6.2018

Zatím užívám 2 týdny, cítím se fajn, žádné extra změny nepociťuji, pravda je že mě nic netrápilo. Jen možná trošku mírná vyrážka na čele...ale to nemusí být z toho. Produkt jsem zvolila na detoxikaci před plánovaným otěhotněním, tak uvidíme, zda bude mít tento kýžený efekt :-)

Lukáš Chládek

Dobrý den, děkuji za důvěru a věřím, že se budete cítit fajn. Co se týče kožního problému, zkuste si ověřit složení šampónů, laků a gelů na vlasy, které používáte. Mnohé značky používají tak agresivní složky /vše, co začíná na benz-, je špatné/, že jde spíše o rozpouštědlo, než kosmetiku. Přeji brzké zlepšení stavu a děkuji za objednávku.

19.6.2018

Jindra Ludinová

Hodnocení: 5 z 5

13.6.2018

Dobrý den, Blendeu užívám již skoro 3 měsíce a jsem zatím velmi spokojená. Vysoký krevní tlak se mně snížil, takové hodnoty jsem neměla už několik let. Ještě dám vědět, až mi paní doktorka odebere krev na vyšší cholesterol, sama jsem zvědavá, jestli bude taky nižší. Jinak jsem si onehdy přečetla zajímavý článek o přerušovaném půstu a protože mě velice zaujal, už 4. týden držím přerušovaný půst 16/8....naposledy jím ve 20 hod. a další den jím až ve 12 hod. a zase končím s jídlem ve 20 hod. Zhubla jsem za tu dobu snad 1kg, ale to nevadí, potřebuji dát dolů nanejvýš 4kg, takže v pohodě. Ale jinak mi tento způsob půstu hodně vyhovuje. Cítím se daleko lépe, dříve jsem občas měla zrychlené bušení srdíčka, ale teď už dlouho ne. Takže tak budu pokračovat dál :).

  • snížení vysokého kr. tlaku

Lukáš Chládek

Tohle nás upřímně těší, Jindro. Takovou skvělou recenzi si dáme zarámovat na stěnu.. :) Určitě napište, jak dopadlo vyšetření na cholesterol, abyste namotivovala i další lidi, který potřebují zlepšit zdraví. Mockrát děkujeme

19.6.2018

Šárka

Hodnocení: 5 z 5

11.6.2018

Po třech týdnech užívání se mi zlepšilo zažívání. Opravdu pomáhá na překyselení žaludku. Mám víc energie a i pleť mám o hodně lepší.

Lukáš Chládek

To je fajn, Šárko. Jako prevenci doporučuji mít Blendeu v zásobě, i pokud byste ji neužívala pravidelně, jako první pomoc, kdyby se překyselení nedejbože vrátilo. Přeji hezký den

19.6.2018

Aneta

Hodnocení: 5 z 5

31.5.2018

Nemohla jsem se zbavit skoro dva roky gynekologických problémů a opakujících se zánětů a při užívání se to výrazně zlepšilo! Pociťuji také velké zlepšení trávení a více energie. Všem doporučuji!

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu a těšíme se, že je Vám lépe, Aneto. Přeji hezký den

19.6.2018

Eva

Hodnocení: 5 z 5

30.5.2018

Konečně produkt, který kombinuje vše, co jsem chtěla, v jednom :)

  • kvalita
  • komplexnost

Adriana Martinovičová

Děkuji za pochvalu, Evo. Máte pravdu, v Čechách se podobný produkt zatím neprodává. Přeji hezký den.

Vladimíra

Hodnocení: 5 z 5

29.5.2018

Určite tento produkt odporúčam. Výborný na detox.. príjemná chuť

  • 4v1
  • dobrá chuť

Lukáš Chládek

Ďakujeme za pochvalu aj objednávku, Vladimíra... :)

Jan

Hodnocení: 5 z 5

26.5.2018

Musím říct, že jsem tomu moc nevěřil, ale za test to stálo. Moje trávení obecně se o dost zlepšilo. Pravda, že na chuť si člověk musí zvyknout, ale není to takovej problém. Do ranního smoothie je to ideální společník. (omlouvám se za případnou pravopisnou chybnost)

Lukáš Chládek

Dobrý den, Jane, děkujeme za pochvalu a máme radost, že se Vám trávení zlepšuje. Pokud by Vám nevyhovovala chuť, pořád přidáváme nové recepty, kde se chuť Blendey ztratí. Recepty zde -- https://www.blendea.cz/category/recepty/ Přeji krásný den.

29.5.2018

Anna

Hodnocení: 5 z 5

20.5.2018

Užívám pravidelně 1krát denně už druhý týden. Necítím se tak unavená jako dřív. S Chlorellou a ječmenem mám zkušenosti z dřívějška a jen pozitivní. Dříve jsem hodně trpěla afty v ústech. Po užívání chlorelly jsem se jich úplně zbavila. Teď jsem se k ni vrátila, jelikož potřebuji posílit imunitu po dlouhé nemoci. Překvapilo mě, že je v kombinaci hned 4 různých zelených superpotravin.

Lukáš Chládek

Dobrý den, Anno, děkujeme za pochvalu a těšíme se z Vašich pozitivních výsledků. Přeji krásný den.

29.5.2018

Martina

Hodnocení: 5 z 5

15.5.2018

Ja uzivam pravidelne jeden krat denne. Uz je to 2mesice co to uzivam a muzu jen doporucit😊Ze zacatku jsem mela taky akne ale to bylo tim,ze jsem se cistila. necitim se vubec unavene a prestala jsem mit chut i na sladke coz jsem tomu rada. Bydlim v Rakousku a nechavam si to dovazet z čr jelikoz tady je to o hodne drahsi... Kazdy to musi jen vyzkouset a uvidi sam🙂

Lukáš Chládek

Dobrý den, Martino, máme radost z Vašich pozitivních výsledků. Každopádně Blendea se v Rakousku neprodává vůbec, takže jste si nás možná spletla s jiným výrobkem, ale to nevadí. Zdravotní benefity zelených superpotravin jsou pořád stejné, nehledě na výrobce. Přeji krásný den.

28.5.2018

Zuzka

Hodnocení: 5 z 5

24.4.2018

Dnes jsem objednala další dvě balení..cítím mnohem více energie a zlepšení trávení..chuť je příjemná..Děkuji :)

Lukáš Chládek

Děkuji za pochvalu i za opakovanou objednávku, Zuzko. Přeji krásný den a pozitivní výsledky.

Eva

Hodnocení: 5 z 5

24.4.2018

Blendeu jsem si objednala, abych do sebe každý den dostala něco zdravého a protože jsem všude četla, jak jsou tyto produkty zdraví prospěšné. Jedu už třetí balení, ale žádné účinky nijak zvlášť nepozoruju, protože se zažíváním či vyprazdňováním jsem neměla problémy ani předtím. Energie taky víc nemám, protože dvě malé děti ji ze mě vycucnou víc než je možno jakkoli doplnit. Chuťově ani čichově to dobré není, protože čokoládovej dort to prostě bohužel není :) Ale už jsem si zvykla a není to zas tak hrozný, jen si nemůžu dávat dvě odměrky, protože pak se prášek špatně rozpouští a ke konci přes zuby cedím nerozpuštěné kousky, což teda fakt nemusím :)

Lukáš Chládek

Dobrý den, Evko, děkuji za příspěvek. Pokud byste ráda užívala 2 odměrky v 1 dávce, stačí, pokud si prášek rozpustíte ve větším množství vody. Účinek se tím nijak nesníží. Nezapomeňte denně vypít minimálně 2 litry vody, klidně i s Blendeou a kapkou citronu. Stejně tak i chuť bude méně intenzivní. Píšete také, že jste nějaké zdravotní problémy neměla, což nás velice těší, poté ale přemýšlím, zda Blendeu vlastně potřebujete kupovat. Co se týče čokoládového dortu, jistě víte, že do zdravého jídelníčku takové věci nepatří. Když má tělo zpracovat takovou "kalorickou nálož", unaví se a i taková skladba jídelníčku Vás může obírat o tu energii, kterou chcete věnovat dětem. Zkuste sladké druhy zeleniny nebo ovoce ve smoothies spolu s Blendeou. To je pro tělo mnohem prospěšnější, než dortíčky a jiné mlsky. Recepty zde -- https://www.blendea.cz/category/recepty/ Děkuji za objednávku a přeji krásný den.

Adrienna

Hodnocení: 5 z 5

18.4.2018

Mě to chutná. Pila jsem dříve samotný zelený ječmen a tohle je mnohem lepší díky mátě. Piju cca 3 týdny. Určitě mám více energie a přijde mi, že mi padají méně vlasy. Dříve jsem jich po ránu vyčesala mnohem víc. Objednala jsem i rodičům. Otec si chválí úpravu vyprazdňování. Jinak rodičům to nechutnalo samotný. Tak jsem jim doporučila míchat s domácím jablečným moštem, co máme doma. A spokojenost!

Lukáš Chládek

Dobrý den, Adrienno, děkuji za pochvalu. Mám radost, že užíváte celá rodinka. Přeji krásný den a pozitivní účinky.

Gábina

Hodnocení: 4 z 5

15.4.2018

Užívám téměř deset dní.Střídám pití samotné směsi (na chuť se dá zvyknout)s přidáním do smoothie. Na pleti je trochu znát,že se tělo čistí a jsem i méně unavená.

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu, Gábino, a těšíme se z Vašich dobrých zkušeností.

Jindra Ludinová

Hodnocení: 5 z 5

13.4.2018

Blendeu užívám společně s mladším synem poctivě každý den už 14 dní. Pijeme ji ráno nalačno s vodou. S chutí nemáme problém. Zatím velmi příznivě pociťuji účinky ohledně trávení. Jsem zvědavá na další plusy, chtěla bych docílit i snížení zvýšeného cholesterolu. Blendeu chceme užívat dlouhodobě. Škoda, že se nechtějí přidat manžel a starší syn.

Lukáš Chládek

Dobrý den, Jindro. Děkuji za pochvalu a věřím, že se po čase přidá i zbytek rodinky.

Josef Bohatý

Hodnocení: 5 z 5

11.4.2018

Asi po 14 dnech užívání se zlepšily potíže s trávením a mám daleko více energie než dříve.

Lukáš Chládek

To nás těší, Josefe, přesně tyto účinky jsou to hlavní, proč jsme Blendeu vytvořili. Děkuji za objednávku.

Lenka

Hodnocení: 3 z 5

10.4.2018

Objednala jsem si hned tři balení. K mé smůle, protože mně to bohužel nesedlo :-( Užívala jsem přípravek dva měsíce a po celou dobu jsem měla šílené akné a dokonce i periorální dermatitidu, ke všemu kůže byla suchá. Hned po vysazení se mi pleť opět vrátila do normálu. Určitě by to někdo přisuzoval tomu, že se moje tělo detoxikovalo, no ale pardon, nekouřím, skoro nepiju alkohol... nevím, no. Na druhou stranu za celou dobu jsem nebyla nemocná ani nachlazená. Proto hodnotím třemi hvězdičkami. Už si určitě nekoupím. Radši budu jíst hodně zeleniny.

Lukáš Chládek

Dobrý den, to nás velice mrzí. Není vyloučené ani to, že máte možná alergii na některou ze složek. Přeci jenom jde o rostlinný výrobek plný bílkovin a rostlinné bílkoviny jsou častým alergenem. Pokud Vám zbylo nějaké balení, lze vybavit reklamaci. Omlouvám se za komplikace a přeji hezký den.

10.4.2018

Mára

Hodnocení: 5 z 5

10.4.2018

Piji druhy den, baví me chut po mate. Tesim se na vysledky.

  • Prijemna chut
  • Zatim nic

Lukáš Chládek

Děkujeme, Máro. Blendea je jediná směs zelených superpotravin se špetkou máty a jsme hrdí na to, že lidem chutná. Děkuji za objednávku.

Květa

Hodnocení: 5 z 5

9.4.2018

Mám před důchodem a dlouhodobě jsem na nemocenské. Docela jsem přibrala na váze a tím pádem jsem začala mít virózy, v krátkých intervalech jsem musela mít antibiotika a tím pádem šla imunita na nulu. Menší stresy , které jsem pocítila i na padání vlasu. Brala jsem různé vitaminy a nic nepomohlo.Po skončení angíny jsem sedla na PC a zadala jsem ....".něco zdravého na imunitu.,, objevili se mi stránky BLENDEA, početla jsem si i hodnocení a rozhodla jsem vyzkoušet. I když nevypijí bylinkové čaje jako je šalvěj a také zelený čaj ,tak jsem si řekla, že risknu a koupím si jedno balení blendea. Byla jsem milé překvapena že chutná.Jen budu věřit, že mi po čase trochu pomůže a jsem rozhodnutá používat pořád. Zatím beru týden.

  • už teď se cítím lépe.

Lukáš Chládek

Děkujeme, že důvěřujete směsi Blendea a doufám, že se Vaše oslabená imunita opět posílí. Budu rád za Vaši zkušenost po čase. Dejte nám, prosím, vědět. Přeji hezký den.

Nicole

Hodnocení: 1 z 5

24.3.2018

Užívám zatím pátý den, nemohu úplně posoudit. Objednala jsem si kvůli snížené imunitě, která mne posledním rokem provází. Mám často chřipky, problémy s pletí - akné. Špatná kvalita vlasů a ještě k tomu jsem začala poslední dobou hodně přibírat i když se snažím jíst zdravě, kvůli opakovaným chřipkám mám jen minimální pohyb a nic mi nepomáhá. Doufám, že mi tohle pomůže s celkovým zlepšení mého zdraví a že mne trochu nakopne :)

Lukáš Chládek

Dobrý den, věřím, že Vám Blendea pomůže doplnit energii. Musím ale upozornit, že jde o rostlinnou směs a ne o léčivo. Některé Vaše těžkosti jsou skutečně vážnějšího charakteru, kvůli čemu bych doporučil i vhodná vyšetření u specialistů. Přeji hezký den.

Martina

Hodnocení: 5 z 5

16.2.2018

Dneska přišel balíček, děkuji moc za shaker, který jsem dostala zdarma, moc se mi líbí jeho velikost. Užívala jsem chlorellu delší dobu, tohle mě nadchlo, že jsou zde zrovna všechny 4 super potraviny. Děkuji moc určitě objednám zase 😊

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu, Martino. Shaker jsme schválně zvolili menší - na 1 denní dávku, aby se vešel do kabelky nebo školní aktovky. Přeji hezký den.

Daniela

Hodnocení: 5 z 5

14.2.2018

Balíček s blendeou mi prišiel v sľúbenom čase a bola som milo prekvapená balením. Shaker bol zdarma k mojej prvej objednávke, čož je veľmi užitočne a milé od vas, rovnako milo ma prekvapili aj recepty, ktore som tam našla. Uz sa neviem dočkať pravidelného používania blendei! 😊

Lukáš Chládek

Ďakujeme za pochvalu. Určite sledujte aj náš blog s receptami, ktoré neustále pridávame https://www.blendea.cz/category/recepty/ , prípadne FB stránku https://www.facebook.com/blendeacz/ . Prajem pekný deň.

Michaela Bundová

Hodnocení: 4 z 5

9.2.2018

Objednala jsem si výrobek ze zvědavosti a pro vyzkoušení zatím jednu krabičku. Používám zatím třetí den ve formě smoothie a jsem zatím spokojená. Natchly mě i nějaké recepty ze stránek už se těším až je vyzkouším. Jsem zvědavá na účinky po delším užívání.

  • Dobrá chuť
  • Zajímavé recepty
  • Nahrazuje svačinky
  • Zatím žádné

Lukáš Chládek

Veríme, že budete spokojná, Michaela. Ďakujem za kladný ohlas. Pekný deň.

Bagniari

Hodnocení: 5 z 5

1.2.2018

Mne osobne Blendea zmes chuti a nozaj ma potešilo, že niekto premýšla ako ja -spojit tie dobroty dokopy, bonus dať tomu chuť mäty. Mladý jačmen používam 5ty rok a ja mam len pozitívne skusenosti, rovnako chlorella. Takže za smes som moc vdacna. Vyhnem sa tomu, že niečo "zabudnem" vziať, čo bol prípad chlorelly u mňa.

  • zmes jačmen, chlorella, spirulina a pšenice
  • chuť mäty
  • balenie

Lukáš Chládek

Ďakujeme za pozitívny ohlas. Zmes Blendea je momentálne jediný takýto výrobok na trhu a sme radi, že ste si k nám našli cestu. Prajem pekný deň.

jaroslava ticha

Hodnocení: 5 z 5

3.1.2018

dostala jsem dnes balíček se 4ks.hned jsem si udělala. uvidím po delším užívání.pisete tam že se zlepší í astma tak jsem zvědavá asi to bude výdělek.

Lukáš Chládek

Dobrý den, budu rád, pokud se nám svěříte se zkušeností. Děkuji a přeji hezký den.

Ginger Ewe

Hodnocení: 5 z 5

22.12.2017

Pekne baleni, kvalitni obsah. Nejlepsi suplement, ktery jsem zkoušela a opravdu funguje. Neuvěřitelný záběr na všechny mozne problémy. Me pomohl se zazivanim, energii a neuvěřitelne mi zacali růst vlasy. Doporucuji vsem kteri maji zdravotní problemy různého charakteru a nic jim nepomaha👍

  • Zadne

Lukáš Chládek

To bude mít Vaše kadeřnice určitě radost, Ewe.. :D Děkuji za pozitivní ohlas.

Martin

Hodnocení: 4 z 5

17.12.2017

Jsem tezky alergik. Hnisani oci,ekzem,vyrazky,kychani. Nekolik let mazani kortikoidu,antihistaminik a pod prasku. Utlumovaky. Posl dobou jsem z te chemie uz byl uplne chronicky unaveny. Od doby co jsem vstal tak do vecera jak kdyby me krava vyplivla rozzvejkaneho z tlamy oblicej pomackany bily. Vysadil jsem leky. Kortikosteroidy jen nejnutneji ubiram davky. Ja vim ze na soudeni je jeste brzy. Ale po tydenim pouzivani nejsem vubec unaveny mam zas chut do zivota v praci mam spousta energie mam z toho fakt radost. Pres leto jsem ok. Pres zimu sk vzdy koupim blendeu mam 4 baleni. Pokud se mi zlepsi kuze,a alergie budu moc rad,ale to bude chtit dlouhodobejsi pouzivani. Chut mi vubec nebavi ale uplne vybite baterky mam nyni zase na 100% a citim se zas silny a plny energie. Myslete si co chcete ale je to muj nazor zadna reklama

  • Energie
  • Chut
  • Shaker

Lukáš Chládek

Jsme rádi, že Vám Blendea pomohla a cítíte se lépe. Děkuji za ohlas a přeji hezký den.

Milada

Hodnocení: 5 z 5

16.11.2017

Cítím se skvěle,zažívání lepší.Necítím únavu a lépe spím☺. Můžu jen doporučit.

  • Chuť výborná

Lukáš Chládek

Jsme rádi, že Vám Blendea pomohla a cítíte se lépe. Děkuji za ohlas a přeji hezký den.

Šárka

Hodnocení: 5 z 5

15.11.2017

Blendea je opravdu životabudič. Pozoruji více energie, únava, která mě limitovala, je pryč. Na chuť jsem si zvykla. Zlepšilo se i trávení. Mohu jen doporučit.

Lukáš Chládek

Díky za reakci, Šárko. Chuť je opravdu jediněčná, mátová a podobně nechutná žádný zdejší výrobek. Přeji hezký den.

Lubomira

Hodnocení: 3 z 5

3.11.2017

Citim sa dobre,taktiez chut fajn.Ale asi ako jedna z mala co pisu mam problem s vyprazdnovanim a to uzivam uz 3 tyzdne

Lukáš Chládek

Dobrý deň, aký presne je Váš problém? Možno komplikácie s vyprázdňovaním majú súvis so stravovacími návykmi. Možno by sme vedeli poradiť...

Alena

Hodnocení: 5 z 5

20.9.2017

Za mě na jedničku užívám pravidelně už druhé balení . Příjemná chuť a plná energie. Určitě objednam znovu👌

  • Nejlepší chuť

Mirka

Hodnocení: 5 z 5

14.9.2017

neverila som tomu velmi ale naozaj aj mne pomohla

  • zlepsenie travenia s cim som mala velky problem
  • ubytok na vahe
  • zisli by sa k baleniu nejake receptiky pre pestrejsie pouzivanie :) inak nic

Lukáš Chládek

Dobrý deň, Mirka, desiatky receptov nájdete priamo na našom blogu. Nikdy nestratíte inšpiráciu...:) https://www.blendea.cz/category/blog/

15.9.2017

Lucia

Hodnocení: 5 z 5

2.7.2017

Velice doporučuji, ma dobrý vliv na organizmus, po ránu nalačno vyborně nakopne.

Lada

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Měla jsem problém s pletí, uživám necelé tři týdny a problém je pryč :) doporučuji!

Lada

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Měla jsem problém s pletí, užívám necelé tři týdny a problém je pryč :) doporučuji!

Jana

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Mam vice energie

Milena

Hodnocení: 5 z 5

27.4.2017

Už pijem druhé balenie, každé ráno. Pociťujem lepšiu imunitu,trávenie a energiu.

  • pomáha s únavou
  • shaker v cene
  • chuť

martin

Hodnocení: 4 z 5

14.4.2017

Citim sa uzasne odkedy ho pijem

  • cena
  • ziadne

Marek

Hodnocení: 5 z 5

4.4.2017

Je to super vec. Normálne cítim ako mi to pomáha

  • Cítim sa lepšie
  • Mám viac energie
  • Chutí to hnusne :-D

Lukáš Chládek

Dobrý deň, chuť sa dá kedykoľvek zamaskovať tak, źe blendeu pridáte do smoothie alebo do svojich bežných receptov. Inšpiráciu nájdete priamo tu na blogu https://www.blendea.cz/category/blog/

6.4.2017

Kat

Hodnocení: 5 z 5

8.3.2017

Piju to misto ranniho kafe :)

  • mam vic energie

Slavka

Hodnocení: 5 z 5

11.2.2017

Pila jsem jecmen od GW a toto je omnoho lepsi. Libi se mi hodne ten sejkr co jste mi poslali.

  • Lepsi chut, slozeni
  • Krabicka se mi trochu rozmocila pri castem uzivani

Lenka

Hodnocení: 5 z 5

13.1.2017

Supr

  • pomohl s trávením
  • nic

Tomáš

Hodnocení: 5 z 5

3.12.2016

Tento nápoj užívam už druhý týždeň a cítim sa naozaj skvele. Pociťujem viac energie počas dňa, lepšie trávenie a žiadne nadúvanie alebo iné tráviace ťažkosti už nemám.

  • super kvalita
  • skvelá chuť
  • shaker zdarma
  • malé balenie

Dana

Hodnocení: 5 z 5

28.11.2016

Zdravy napoj, ktory uzivam 1x denne, rychla priprava,skvele ucinky, detox organizmu, odporucam kazdemu, vyskusajte a neobanujete.

Radka

Hodnocení: 5 z 5

20.11.2016

Super přípravek. Na podzim ideální, zlepšilo se mi zažívání a jsem hned míň unavená. Asi nakoupím jako vánoční dárky. :) A na chuť je to docela ok, na rozdíl od jiných přípravků.

  • chuť
  • jednoduchá příprava
  • nenašla jsem

Jana

Hodnocení: 4 z 5

16.11.2016

Příjemný produkt, dělám si nápoj v shakeru co jste mi poslali.

  • hezké balení
  • rychlé doručení
  • líbí se mi shaker, co posílate jako dárek :)
  • zatím nic

zelený fanda

Hodnocení: 5 z 5

11.11.2016

výborný nápad! zelené potraviny užívám pravidelně ale pouze blendea je spojuje do jednoho. nemusím nakupovat 4, blendea je výborně nahradí

  • kvalitní složení, zajímavá chuť /chválím/
  • zápory asi neexistují

Monika

Hodnocení: 5 z 5

11.11.2016

Konecne nejaky napoj zo superpotravin, ktory sa da pit. Ta matova prichut je skvela!

  • svieza chut
  • dodava mi energiu
  • krasne balenie
  • ziadne

Radovan

Hodnocení: 5 z 5

10.11.2016

Užívam pravidelne dva týždne a moje skúsenosti sú len pozitívne. Zlepšenie trávenia, výrazné dodanie životnej energie a čistejšia myseľ, sú tri hlavné veci ktoré som spozoroval. Je to výborná kombinácia, určite odporúčam a dávam 5 hviezdičiek , pretože chybu som nenašiel. S pozdravom Radovan

Petra Kralovska

Hodnocení: 5 z 5

4.11.2016

Balíček včera dorazil, dnes jsem měla první dávku. Chutná to výborně a lépe než ječmen, co jsem užívala. Uvidíme :)

  • chuť
  • zatím nic

Martina

Hodnocení: 5 z 5

2.11.2016

Piju pravidelně už 3 týden a cítim se taková svěžejší :)

  • pomáha s únavou
  • malé balení

Peter

Hodnocení: 5 z 5

26.10.2016

Užívam pravidelne 2 týždne. Cítim zlepšenie trávenia.

  • super chuť v porovnaní s inými produktami
  • BIO ingrediencie

Vaše zkušenost s blendeou

Hodnocení (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Napište klady a zápory, každý bod na jeden řádek. Ponechejte prázdné, pokud vás nic nenapadá.

Vaše pohlaví


NOVÝ PRODUKT

Blendea
SUPERPROTEIN

Pořiďte si kvalitní zdroj rostlinných bílkovin se superpotravinami.

Zjístit více