Reference zákazníků

4,7

4,7

(Hodnotilo 49 uživatelů)

  • 5 40 x
  • 4 5 x
  • 3 2 x
  • 2 0 x
  • 1 2 x

Váš názor je pro nás nesmírně důležitý. Podělte se o své zkušenosti s Blendeou a ukažte ostatním, že tahle unikátní zelená směs prostě pomáhá.



Anna

Hodnocení: 5 z 5

20.5.2018

Užívám pravidelně 1krát denně už druhý týden. Necítím se tak unavená jako dřív. S Chlorellou a ječmenem mám zkušenosti z dřívějška a jen pozitivní. Dříve jsem hodně trpěla afty v ústech. Po užívání chlorelly jsem se jich úplně zbavila. Teď jsem se k ni vrátila, jelikož potřebuji posílit imunitu po dlouhé nemoci. Překvapilo mě, že je v kombinaci hned 4 různých zelených superpotravin.

Martina

Hodnocení: 5 z 5

15.5.2018

Ja uzivam pravidelne jeden krat denne. Uz je to 2mesice co to uzivam a muzu jen doporucit😊Ze zacatku jsem mela taky akne ale to bylo tim,ze jsem se cistila. necitim se vubec unavene a prestala jsem mit chut i na sladke coz jsem tomu rada. Bydlim v Rakousku a nechavam si to dovazet z čr jelikoz tady je to o hodne drahsi... Kazdy to musi jen vyzkouset a uvidi sam🙂

Zuzka

Hodnocení: 5 z 5

24.4.2018

Dnes jsem objednala další dvě balení..cítím mnohem více energie a zlepšení trávení..chuť je příjemná..Děkuji :)

Eva

Hodnocení: 5 z 5

24.4.2018

Blendeu jsem si objednala, abych do sebe každý den dostala něco zdravého a protože jsem všude četla, jak jsou tyto produkty zdraví prospěšné. Jedu už třetí balení, ale žádné účinky nijak zvlášť nepozoruju, protože se zažíváním či vyprazdňováním jsem neměla problémy ani předtím. Energie taky víc nemám, protože dvě malé děti ji ze mě vycucnou víc než je možno jakkoli doplnit. Chuťově ani čichově to dobré není, protože čokoládovej dort to prostě bohužel není :) Ale už jsem si zvykla a není to zas tak hrozný, jen si nemůžu dávat dvě odměrky, protože pak se prášek špatně rozpouští a ke konci přes zuby cedím nerozpuštěné kousky, což teda fakt nemusím :)

Adrienna

Hodnocení: 5 z 5

18.4.2018

Mě to chutná. Pila jsem dříve samotný zelený ječmen a tohle je mnohem lepší díky mátě. Piju cca 3 týdny. Určitě mám více energie a přijde mi, že mi padají méně vlasy. Dříve jsem jich po ránu vyčesala mnohem víc. Objednala jsem i rodičům. Otec si chválí úpravu vyprazdňování. Jinak rodičům to nechutnalo samotný. Tak jsem jim doporučila míchat s domácím jablečným moštem, co máme doma. A spokojenost!

Gábina

Hodnocení: 4 z 5

15.4.2018

Užívám téměř deset dní.Střídám pití samotné směsi (na chuť se dá zvyknout)s přidáním do smoothie. Na pleti je trochu znát,že se tělo čistí a jsem i méně unavená.

Jindra Ludinová

Hodnocení: 5 z 5

13.4.2018

Blendeu užívám společně s mladším synem poctivě každý den už 14 dní. Pijeme ji ráno nalačno s vodou. S chutí nemáme problém. Zatím velmi příznivě pociťuji účinky ohledně trávení. Jsem zvědavá na další plusy, chtěla bych docílit i snížení zvýšeného cholesterolu. Blendeu chceme užívat dlouhodobě. Škoda, že se nechtějí přidat manžel a starší syn.

Josef Bohatý

Hodnocení: 5 z 5

11.4.2018

Asi po 14 dnech užívání se zlepšily potíže s trávením a mám daleko více energie než dříve.

Mára

Hodnocení: 5 z 5

10.4.2018

Piji druhy den, baví me chut po mate. Tesim se na vysledky.

  • Prijemna chut
  • Zatim nic

Lenka

Hodnocení: 3 z 5

10.4.2018

Objednala jsem si hned tři balení. K mé smůle, protože mně to bohužel nesedlo :-( Užívala jsem přípravek dva měsíce a po celou dobu jsem měla šílené akné a dokonce i periorální dermatitidu, ke všemu kůže byla suchá. Hned po vysazení se mi pleť opět vrátila do normálu. Určitě by to někdo přisuzoval tomu, že se moje tělo detoxikovalo, no ale pardon, nekouřím, skoro nepiju alkohol... nevím, no. Na druhou stranu za celou dobu jsem nebyla nemocná ani nachlazená. Proto hodnotím třemi hvězdičkami. Už si určitě nekoupím. Radši budu jíst hodně zeleniny.

Lukáš Chládek

Dobrý den, to nás velice mrzí. Není vyloučené ani to, že máte možná alergii na některou ze složek. Přecijenom jde o rostlinný výrobek plný bílkovin a rostlinné bílkoviny jsou častým alergenem. Pokud Vám zbylo nějaké balení, lze vybavit reklamaci. Omlouvám se za komplikace a přeji hezký den.

10.4.2018

Květa

Hodnocení: 5 z 5

9.4.2018

Mám před důchodem a dlouhodobě jsem na nemocenské. Docela jsem přibrala na váze a tím pádem jsem začala mít virózy, v krátkých intervalech jsem musela mít antibiotika a tím pádem šla imunita na nulu. Menší stresy , které jsem pocítila i na padání vlasu. Brala jsem různé vitaminy a nic nepomohlo.Po skončení angíny jsem sedla na PC a zadala jsem ....".něco zdravého na imunitu.,, objevili se mi stránky BLENDEA, početla jsem si i hodnocení a rozhodla jsem vyzkoušet. I když nevypijí bylinkové čaje jako je šalvěj a také zelený čaj ,tak jsem si řekla, že risknu a koupím si jedno balení blendea. Byla jsem milé překvapena že chutná.Jen budu věřit, že mi po čase trochu pomůže a jsem rozhodnutá používat pořád. Zatím beru týden.

  • už teď se cítím lépe.

Lukáš Chládek

Děkujeme, že důvěřujete směsi Blendea a doufám, že se Vaše oslabená imunita opět posílí. Budu rád za Vaši zkušenost po čase. Dejte nám, prosím, vědět. Přeji hezký den.

Nicole

Hodnocení: 1 z 5

24.3.2018

Užívám zatím pátý den, nemohu úplně posoudit. Objednala jsem si kvůli snížené imunitě, která mne posledním rokem provází. Mám často chřipky, problémy s pletí - akné. Špatná kvalita vlasů a ještě k tomu jsem začala poslední dobou hodně přibírat i když se snažím jíst zdravě, kvůli opakovaným chřipkám mám jen minimální pohyb a nic mi nepomáhá. Doufám, že mi tohle pomůže s celkovým zlepšení mého zdraví a že mne trochu nakopne :)

Lukáš Chládek

Dobrý den, věřím, že Vám Blendea pomůže doplnit energii. Musím ale upozornit, že jde o rostlinnou směs a ne o léčivo. Některé Vaše těžkosti jsou skutečně vážnějšího charakteru, kvůli čemu bych doporučil i vhodná vyšetření u specialistů. Přeji hezký den.

Martina

Hodnocení: 5 z 5

16.2.2018

Dneska přišel balíček, děkuji moc za shaker, který jsem dostala zdarma, moc se mi líbí jeho velikost. Užívala jsem chlorellu delší dobu, tohle mě nadchlo, že jsou zde zrovna všechny 4 super potraviny. Děkuji moc určitě objednám zase 😊

Lukáš Chládek

Děkujeme za pochvalu, Martino. Shaker jsme schválně zvolili menší - na 1 denní dávku, aby se vešel do kabelky nebo školní aktovky. Přeji hezký den.

Daniela

Hodnocení: 5 z 5

14.2.2018

Balíček s blendeou mi prišiel v sľúbenom čase a bola som milo prekvapená balením. Shaker bol zdarma k mojej prvej objednávke, čož je veľmi užitočne a milé od vas, rovnako milo ma prekvapili aj recepty, ktore som tam našla. Uz sa neviem dočkať pravidelného používania blendei! 😊

Lukáš Chládek

Ďakujeme za pochvalu. Určite sledujte aj náš llog s receptami, ktoré neustále pridávame https://www.blendea.cz/category/recepty/ , prípadne FB stránku https://www.facebook.com/blendeacz/ . Prajem pekný deň.

Michaela Bundová

Hodnocení: 4 z 5

9.2.2018

Objednala jsem si výrobek ze zvědavosti a pro vyzkoušení zatím jednu krabičku. Používám zatím třetí den ve formě smoothie a jsem zatím spokojená. Natchly mě i nějaké recepty ze stránek už se těším až je vyzkouším. Jsem zvědavá na účinky po delším užívání.

  • Dobrá chuť
  • Zajímavé recepty
  • Nahrazuje svačinky
  • Zatím žádné

Lukáš Chládek

Veríme, že budete spokojná, Michaela. Ďakujem za kladný ohlas. Pekný deň.

Bagniari

Hodnocení: 5 z 5

1.2.2018

Mne osobne Blendea zmes chuti a nozaj ma potešilo, že niekto premýšla ako ja -spojit tie dobroty dokopy, bonus dať tomu chuť mäty. Mladý jačmen používam 5ty rok a ja mam len pozitívne skusenosti, rovnako chlorella. Takže za smes som moc vdacna. Vyhnem sa tomu, že niečo "zabudnem" vziať, čo bol prípad chlorelly u mňa.

  • zmes jačmen, chlorella, spirulina a pšenice
  • chuť mäty
  • balenie

Lukáš Chládek

Ďakujeme za pozitívny ohlas. Zmes Blendea je momentálne jediný takýto výrobok na trhu a sme radi, že ste si k nám našli cestu. Prajem pekný deň.

jaroslava ticha

Hodnocení: 5 z 5

3.1.2018

dostala jsem dnes balíček se 4ks.hned jsem si udělala. uvidím po delším užívání.pisete tam že se zlepší í astma tak jsem zvědavá asi to bude výdělek.

Lukáš Chládek

Dobrý den, budu rád, pokud se nám svěříte se zkušeností. Děkuji a přeji hezký den.

Ginger Ewe

Hodnocení: 5 z 5

22.12.2017

Pekne baleni, kvalitni obsah. Nejlepsi suplement, ktery jsem zkoušela a opravdu funguje. Neuvěřitelný záběr na všechny mozne problémy. Me pomohl se zazivanim, energii a neuvěřitelne mi zacali růst vlasy. Doporucuji vsem kteri maji zdravotní problemy různého charakteru a nic jim nepomaha👍

  • Zadne

Lukáš Chládek

To bude mít Vaše kadeřnice určitě radost, Ewe.. :D Děkuji za pozitivní ohlas.

Martin

Hodnocení: 4 z 5

17.12.2017

Jsem tezky alergik. Hnisani oci,ekzem,vyrazky,kychani. Nekolik let mazani kortikoidu,antihistaminik a pod prasku. Utlumovaky. Posl dobou jsem z te chemie uz byl uplne chronicky unaveny. Od doby co jsem vstal tak do vecera jak kdyby me krava vyplivla rozzvejkaneho z tlamy oblicej pomackany bily. Vysadil jsem leky. Kortikosteroidy jen nejnutneji ubiram davky. Ja vim ze na soudeni je jeste brzy. Ale po tydenim pouzivani nejsem vubec unaveny mam zas chut do zivota v praci mam spousta energie mam z toho fakt radost. Pres leto jsem ok. Pres zimu sk vzdy koupim blendeu mam 4 baleni. Pokud se mi zlepsi kuze,a alergie budu moc rad,ale to bude chtit dlouhodobejsi pouzivani. Chut mi vubec nebavi ale uplne vybite baterky mam nyni zase na 100% a citim se zas silny a plny energie. Myslete si co chcete ale je to muj nazor zadna reklama

  • Energie
  • Chut
  • Shaker

Lukáš Chládek

Jsme rádi, že Vám Blendea pomohla a cítíte se lépe. Děkuji za ohlas a přeji hezký den.

Milada

Hodnocení: 5 z 5

16.11.2017

Cítím se skvěle,zažívání lepší.Necítím únavu a lépe spím☺. Můžu jen doporučit.

  • Chuť výborná

Lukáš Chládek

Jsme rádi, že Vám Blendea pomohla a cítíte se lépe. Děkuji za ohlas a přeji hezký den.

Šárka

Hodnocení: 5 z 5

15.11.2017

Blendea je opravdu životabudič. Pozoruji více energie, únava, která mě limitovala, je pryč. Na chuť jsem si zvykla. Zlepšilo se i trávení. Mohu jen doporučit.

Lukáš Chládek

Díky za reakci, Šárko. Chuť je opravdu jediněčná, mátová a podobně nechutná žádný zdejší výrobek. Přeji hezký den.

Lubomira

Hodnocení: 3 z 5

3.11.2017

Citim sa dobre,taktiez chut fajn.Ale asi ako jedna z mala co pisu mam problem s vyprazdnovanim a to uzivam uz 3 tyzdne

Lukáš Chládek

Dobrý deň, aký presne je Váš problém? Možno komplikácie s vyprázdňovaním majú súvis so stravovacími návykmi. Možno by sme vedeli poradiť...

Alena

Hodnocení: 5 z 5

20.9.2017

Za mě na jedničku užívám pravidelně už druhé balení . Příjemná chuť a plná energie. Určitě objednam znovu👌

  • Nejlepší chuť

Mirka

Hodnocení: 5 z 5

14.9.2017

neverila som tomu velmi ale naozaj aj mne pomohla

  • zlepsenie travenia s cim som mala velky problem
  • ubytok na vahe
  • zisli by sa k baleniu nejake receptiky pre pestrejsie pouzivanie :) inak nic

Lukáš Chládek

Dobrý deň, Mirka, desiatky receptov nájdete priamo na našom blogu. Nikdy nestratíte inšpiráciu...:) https://www.blendea.cz/category/blog/

15.9.2017

Lucia

Hodnocení: 5 z 5

2.7.2017

Velice doporučuji, ma dobrý vliv na organizmus, po ránu nalačno vyborně nakopne.

Lada

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Měla jsem problém s pletí, uživám necelé tři týdny a problém je pryč :) doporučuji!

Lada

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Měla jsem problém s pletí, užívám necelé tři týdny a problém je pryč :) doporučuji!

Jana

Hodnocení: 5 z 5

26.6.2017

Mam vice energie

Milena

Hodnocení: 5 z 5

27.4.2017

Už pijem druhé balenie, každé ráno. Pociťujem lepšiu imunitu,trávenie a energiu.

  • pomáha s únavou
  • shaker v cene
  • chuť

martin

Hodnocení: 4 z 5

14.4.2017

Citim sa uzasne odkedy ho pijem

  • cena
  • ziadne

Marek

Hodnocení: 5 z 5

4.4.2017

Je to super vec. Normálne cítim ako mi to pomáha

  • Cítim sa lepšie
  • Mám viac energie
  • Chutí to hnusne :-D

Lukáš Chládek

Dobrý deň, chuť sa dá kedykoľvek zamaskovať tak, źe blendeu pridáte do smoothie alebo do svojich bežných receptov. Inšpiráciu nájdete priamo tu na blogu https://www.blendea.cz/category/blog/

6.4.2017

Kat

Hodnocení: 5 z 5

8.3.2017

Piju to misto ranniho kafe :)

  • mam vic energie

Slavka

Hodnocení: 5 z 5

11.2.2017

Pila jsem jecmen od GW a toto je omnoho lepsi. Libi se mi hodne ten sejkr co jste mi poslali.

  • Lepsi chut, slozeni
  • Krabicka se mi trochu rozmocila pri castem uzivani

Lenka

Hodnocení: 5 z 5

13.1.2017

Supr

  • pomohl s trávením
  • nic

Tomáš

Hodnocení: 5 z 5

3.12.2016

Tento nápoj užívam už druhý týždeň a cítim sa naozaj skvele. Pociťujem viac energie počas dňa, lepšie trávenie a žiadne nadúvanie alebo iné tráviace ťažkosti už nemám.

  • super kvalita
  • skvelá chuť
  • shaker zdarma
  • malé balenie

Dana

Hodnocení: 5 z 5

28.11.2016

Zdravy napoj, ktory uzivam 1x denne, rychla priprava,skvele ucinky, detox organizmu, odporucam kazdemu, vyskusajte a neobanujete.

Radka

Hodnocení: 5 z 5

20.11.2016

Super přípravek. Na podzim ideální, zlepšilo se mi zažívání a jsem hned míň unavená. Asi nakoupím jako vánoční dárky. :) A na chuť je to docela ok, na rozdíl od jiných přípravků.

  • chuť
  • jednoduchá příprava
  • nenašla jsem

Jana

Hodnocení: 4 z 5

16.11.2016

Příjemný produkt, dělám si nápoj v shakeru co jste mi poslali.

  • hezké balení
  • rychlé doručení
  • líbí se mi shaker, co posílate jako dárek :)
  • zatím nic

Monika

Hodnocení: 5 z 5

11.11.2016

Konecne nejaky napoj zo superpotravin, ktory sa da pit. Ta matova prichut je skvela!

  • svieza chut
  • dodava mi energiu
  • krasne balenie
  • ziadne

zelený fanda

Hodnocení: 5 z 5

11.11.2016

výborný nápad! zelené potraviny užívám pravidelně ale pouze blendea je spojuje do jednoho. nemusím nakupovat 4, blendea je výborně nahradí

  • kvalitní složení, zajímavá chuť /chválím/
  • zápory asi neexistují

Radovan

Hodnocení: 5 z 5

10.11.2016

Užívam pravidelne dva týždne a moje skúsenosti sú len pozitívne. Zlepšenie trávenia, výrazné dodanie životnej energie a čistejšia myseľ, sú tri hlavné veci ktoré som spozoroval. Je to výborná kombinácia, určite odporúčam a dávam 5 hviezdičiek , pretože chybu som nenašiel. S pozdravom Radovan

Petra Kralovska

Hodnocení: 5 z 5

4.11.2016

Balíček včera dorazil, dnes jsem měla první dávku. Chutná to výborně a lépe než ječmen, co jsem užívala. Uvidíme :)

  • chuť
  • zatím nic

Martina

Hodnocení: 5 z 5

2.11.2016

Piju pravidelně už 3 týden a cítim se taková svěžejší :)

  • pomáha s únavou
  • malé balení

Peter

Hodnocení: 5 z 5

26.10.2016

Užívam pravidelne 2 týždne. Cítim zlepšenie trávenia.

  • super chuť v porovnaní s inými produktami
  • BIO ingrediencie

Vaše zkušenost s blendeou

Hodnocení (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Napište klady a zápory, každý bod na jeden řádek. Ponechejte prázdné, pokud vás nic nenapadá.

Vaše pohlaví