Kokosová srdíčka v hořké čokoládě přesně jako z cukrárny ???

Pro krásně vypadající a lahodné koláčky nemusíte běžet do cukrárny. Se špetkou šikovnosti si ukázková kokosová srdíčka připravíte sama doma. Potřebujete jen pár surovin a chvilku času :) Už se taky těšíte na víkendový dezertík?

kokosová srdíčka

Na 10 kokosových srdíček potřebujete:

  • 1,5 hrnku strouhaného kokosu
  • 2 lžíce rozehřátého kokosového oleje
  • 4 lžíce tuhé části kokosového mléka z plechovky
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 80 g hořké čokolády
  • 1 vrchovatá lžíce Blendea SUPERBEAUTY
kokosová srdíčka, recept

Co je to zkrášlující směs Blendea SUPERBEAUTY?

Směs sušeného bobulovitého ovoce, houby tremelly, jílu křemeliny a kořene čekanky, která posilňuje hustotu a lesk vlasů, pevnost a růst nehtů a jasný tón pleti.

Má výbornou ovocnou chuť a prospěšné účinky. Klikněte na tlačítko níže a čtěte o nich podrobněji.

Blendea SUPERBEAUTY složení

Postup přípravy:

  1. Kokos vysypeme do mísy, přidáme kokosový olej, kokosové mléko, javorový sirup a lžíci Blendea SUPERBEAUTY. Vše společně promícháme a propracujeme.
  2. Kokosovou hmotu rozválíme mezi dvěma kusy potravinářské fólie a pomocí vykrajovátka vykrojíme srdíčka.
  3. Vykrojená srdíčka necháme ztuhnout na cca 20 minut v mrazáku.
  4. Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu se lžičkou kokosového oleje.
  5. Z mrazáku vyndáme srdíčka, pomocí vidličky je ještě studené namáčíme do čokolády a pokládáme je na mřížku
  6. Než poleva zaschne, můžeme srdíčka ozdobit lyofilizovaným ovocem (mrazem sušené ovoce).
  7. Pokud srdíčka hned nezmizí, uchováváme je v lednici 🙂
recept kokosová srdíčka
kokosová srdíčka a Blendea SUPERBEAUTY

MILUJETE CHUŤ KOKOSU? Vyzkoušejte low carb (nízkosacharidové) palačinky z kokosové mouky.

nízkosacharidové palačinky

Soňa Valová

Pokud mě zrovna nezastihnete s jídlem v ruce, najdete mě na procházce s mým pejskem Benym. Moje mysl je bezedná studnice nových nápadů, neustále hladoví po nových poznatcích a zážitcích. Ráda připravuji jídla, která jsou chutná a zároveň dobrá pro mé tělo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kdo hodně čte, hodně se dozví 🙂

Čtěte další užitečné články

Melounový salát s balkánským sýrem a semínky

23.08.2022

Léto je pomalu u konce, ale láska k melounům stále neutichá. Pokud i vy milujete vodní melouny, rozhodně dejte šanci tomuto receptu. Kombinace sladké šťavnaté dužiny s výrazně slaným balkánským sýrem doplněná o okurku vytváří skvěle osvěžující pokrm, který oceníte v těch nejparnějších dnech i takto na konci léta, kdy je už místy sychravo. Protože […]

Číst celý článek

Polomáčené matcha sušenky z kokosové mouky

31.07.2022

Matcha je sice zelený čaj pocházející z Japonska, ale využití má mnohem více. Připravit si z něj můžete například i masku na obličej, latte nebo třeba sušenky. O recept se dokonce i podělíme. Je rychlý a neobsahuje žádný rafinovaný cukr ani bílou mouku. Můžete s nimi pohostit své přátele nebo si je připravit jen tak, […]

Číst celý článek

Růžová smoothie bowl s čokoládovou krustou

28.07.2022

Smoothie bowl k snídani je prostě smoothie bowl k snídani. Je to dokonalý lehký pokrm evokující nikdy nekončící léto a nekonečné sluneční paprsky. Další výhodou je především to, že receptur na skvělé smoothie bowls je opravdu mnoho. Možná i nekonečno. A my tu pro vás dneska jeden tip máme, tak ho můžete vyzkoušet třeba k […]

Číst celý článek

RAW proteinové oreo sušenky z datlí a kakaové směsi SUPERCHILL

24.11.2021

Otočit, omlékovat a sníst. To je Oreo, které miluje asi téměř každý. Pokud se však chcete vyhnout ne zrovna transparentnímu složení u těchto sušenek, zkuste si udělat vlastní. Domácí. Bez palmového oleje a zbytečného cukru. My pro vás máme jednoduchý RAW recept, na kterém si maximálně pochutnáte. Tak hurá do toho ?

Číst celý článek

Měkké kávové cookies ze špaldové mouky a ovesných vloček

13.10.2021

Cookies by neměly běhat jen v internetových prohlížečích, ale hlavně v našich svačinových krabičkách a měly by hlavně provonět celý dům. Tyhle to splňují. I když, nezaručujeme, že se do té krabičky ke svačině vůbec dostanou. Jsou totiž opravdu výborné a vy budete v obrovském pokušení, abyste je nesnědli všechny hned po vyndání z trouby.

Číst celý článek

Tvarohový cheesecake s lesními plody do skleničky

11.10.2021

Jednoduchý a rychlý cheesecake, kterým můžete překvapit návštěvu nebo si ho připravit na další den ke snídani či do školy. Jeho svěží ovocná chuť zaujme vaše chuťové buňky a vy si budete přát, abyste nikdy lžičkou nenarazili na dno skleničky.

Číst celý článek

RAW datlové kuličky s křupavými pistáciemi, lyofilizovaným banánem a kešu oříšky

29.09.2021

Máte chuť na něco dobrého a nechtějí se vám vymýšlet žádné složitosti? Jestli ano, tento recept od @_with.ella je přesně pro vás. Připravte si nepečené datlové kuličky s křupavými ořechy. Ingredience si můžete i upravit podle svého. Takže se nebojte využít fantazii a chuťové buňky ?

Číst celý článek

Vyvážený podzimní jídelníček: Z jakých potravin by se měl především skládat a proč?

14.09.2021

Návod na zdravý a vyvážený jídelníček, který lze aplikovat celý rok, neexistuje. Kromě toho, že bychom měli přihlížet k individuálním potřebám, je doporučeno sledovat také aktuální roční období. Na podzim má totiž lidský organismus malinko jiné potřeby než v horkých letních dnech.

Číst celý článek

Rostlinný cuketový krém s hráškem, uzeným tofu a zelenými superpotravinami

10.09.2021

Receptů s cuketami není nikdy dost. Tento je jednoduchý a poměrně rychlý. Co je na něm ale nejlepší je to, že ho můžete klidně využít i k těstovinám jako omáčku, v případě, že nejste úplně polévkový typ. Nehledě na to, jak si tento krém vychutnáte, rozhodně můžete spoléhat na to, že svému tělu dopřáváte hromadu […]

Číst celý článek

Banánovo-kávový milkshake s kakaem a ořechovým krémem

01.09.2021

Pokud jste někdy pochybovali o rozpustné kávě, s tímto receptem si ji zamilujete. Nadýchaná textura a jemně nasládlá kávovo-ořechová chuť tohoto rostlinného milkshaku je přesně to, co potřebujete k nakopnutí v průběhu náročného dne. Vyzkoušejte ho proto co nejdříve.

Číst celý článek