My v týmu Blendea nechceme působit pouze jako anonymní prodejci doplňků výživy.
O zdravé stravě píšeme a mluvíme pořád, a proto jsme se rozhodli naše stravovací návyky, které ale nejsou vždy úplně ukázkové, sepsat veřejně v sérii rozhovorů s námi.
Ve 2. díle odpovídá zakladatel značky Blendea Peter Chodelka, MSc., který razí cestu zdravé stravy, ale má i svoje "guilty pleasures".
Jak tedy jíš ty, Petře?
![Peter Chodelka, tým Blendea](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/05/peter-chodelka-tym-blendea-2-1024x536.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
Ale niektoré potraviny ako kapusta, chlieb alebo zemiaky mi ostali a určite to je hlavne vďaka strave, na akej sme vyrastali.
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
Uvedomil som si, že ak sa chcem cítiť dobre, musím začať od stravy.
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![Peter Chodelka, Blendea](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/05/peter-chodelka-tym-blendea-1024x536.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
Väčšinou si iba opečiem lososa, spravím šalát, zemiaky a je navarené 😀
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
Nemal som také výkyvy nálady a nálada sa mi o dosť polepšila 🙂
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![Peter Chodelka, cestování](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/05/tym-blendea-peter-chodelka-1024x536.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
Obed väčšinou mäso, zemiaky, zelenina.
Večeru sa snažím mať ľahšiu, napríklad rybu so šalátom. Ale samozrejme to je každý deň iné a jeden deň sa stravujem zdravšie ako druhý.
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![Peter Chodelka, Blendea](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/05/peter-chodelka-blendea-1024x536.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2019/04/Peter.jpg)
![](https://www.blendea.cz/wp-content/uploads/2020/04/lukas-chladek-redaktor-blendea.jpg)