Tvarohový cheesecake s lesními plody do skleničky 💖

Jednoduchý a rychlý cheesecake, kterým můžete překvapit návštěvu nebo si ho připravit na další den ke snídani či do školy. Jeho svěží ovocná chuť zaujme vaše chuťové buňky a vy si budete přát, abyste nikdy lžičkou nenarazili na dno skleničky.

Cheesecake můžete vrstvit tak, aby se vám jeho vzhled maximálně líbil.

Ingredience na 2 skleničky cheesecaku:

  • 100g BeBe sušenek (nebo jiných oblíbených)
  • 30g rozehřátého másla
  • Vanička polotučného tvarohu
  • 50g smetany ke šlehání
  • Směs Blendea SUPERBEAUTY
  • Pytlík vanilkového cukru
  • Citronová šťáva dle chuti
  • 100g mraženého lesního ovoce
  • Čekankový sirup nebo jiné sladidlo dle chuti
Blendea SUPERBEAUTY složení
Složení směsi SUPERBEAUTY.

Co je to Blendea SUPERBEAUTY?

Je to směs superpotravin, které přispívají k tvorbě kolagenu a podporují krásnou pleť, vlasy i nehty. Nehledě na účinky, Blendea SUPERBEAUTY je velice chutná kombinace bobulovitého ovoce, která obohatí každý pokrm nebo smoothie o nezaměnitelně lahodnou chuť.
Klikněte na tlačítko níže a čtěte o všech prospěšných účincích. Případná objednávka je do 48 hodin u vás 🙂

Postup přípravy:

  1. Rozehřejte mražené ovoce v kastrůlku a podle své chuti ho doslaďte.
  2. Sušenky rozdrťte (můžete použít mixér) a promíchejte ho s přepuštěným máslem.
  3. Tvaroh rozšlehejte spolu se smetanou, směsí SUPERBEAUTY, vanilkovým cukrem a citronovou šťávou.
  4. Začněte vrstvit. První do skleničky vložte část sušenek, pokračujte tvarohem, ovocem a postup opakujte dokud nebude sklenice plná.
  5. Nechte ztuhnout v lednici alespoň 3 hodiny. Nejlépe přes noc.

V případě, že se rozhodnete cheesecaky vytvořit, dejte nám vědět na našem Instagramu nebo Facebooku.

Kamila Bárnetová

Můj život se točí okolo zvířat, přírody a sociálních sítí. Už pěknou řadu let jsem vegetariánkou a mou vášní je cvičení a cestování. Udržovat své tělo fit je podle mě nejdůležitější úloha, kterou člověk má, a v tom se se čtenáři jistě shodneme :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kdo hodně čte, hodně se dozví 🙂

Čtěte další užitečné články

Měkké kávové cookies ze špaldové mouky a ovesných vloček 🍪

13.10.2021

Cookies by neměly běhat jen v internetových prohlížečích, ale hlavně v našich svačinových krabičkách a měly by hlavně provonět celý dům. Tyhle to splňují. I když, nezaručujeme, že se do té krabičky ke svačině vůbec dostanou. Jsou totiž opravdu výborné a vy budete v obrovském pokušení, abyste je nesnědli všechny hned po vyndání z trouby.

Číst celý článek

Co je to kofein: Jak ovlivňuje zdraví, kdy pomáhá a kdy naopak škodí? 🤔

07.10.2021

Kofein je velmi zajímavá látka. Jde o přírodní stimulant vyznačující se řadou účinků na zdraví, ať už pozitivních, tak i těch negativních. O tom, jaký účinek převáží, rozhoduje více faktorů od přijímaného množství až po vybraný zdroj.   Vůbec nejznámějším zdrojem kofeinu jsou kávové boby, z nichž se připravuje káva. Nápoj, který si každý den dopřávají […]

Číst celý článek

RAW datlové kuličky s křupavými pistáciemi, lyofilizovaným banánem a kešu oříšky 💚

29.09.2021

Máte chuť na něco dobrého a nechtějí se vám vymýšlet žádné složitosti? Jestli ano, tento recept od @_with.ella je přesně pro vás. Připravte si nepečené datlové kuličky s křupavými ořechy. Ingredience si můžete i upravit podle svého. Takže se nebojte využít fantazii a chuťové buňky 😁

Číst celý článek

Vyvážený podzimní jídelníček: Z jakých potravin by se měl především skládat a proč?

14.09.2021

Návod na zdravý a vyvážený jídelníček, který lze aplikovat celý rok, neexistuje. Kromě toho, že bychom měli přihlížet k individuálním potřebám, je doporučeno sledovat také aktuální roční období. Na podzim má totiž lidský organismus malinko jiné potřeby než v horkých letních dnech.

Číst celý článek

Rostlinný cuketový krém s hráškem, uzeným tofu a zelenými superpotravinami 🌱🥒

10.09.2021

Receptů s cuketami není nikdy dost. Tento je jednoduchý a poměrně rychlý. Co je na něm ale nejlepší je to, že ho můžete klidně využít i k těstovinám jako omáčku, v případě, že nejste úplně polévkový typ. Nehledě na to, jak si tento krém vychutnáte, rozhodně můžete spoléhat na to, že svému tělu dopřáváte hromadu […]

Číst celý článek

Banánovo-kávový milkshake s kakaem a ořechovým krémem 🧋🍌

01.09.2021

Pokud jste někdy pochybovali o rozpustné kávě, s tímto receptem si ji zamilujete. Nadýchaná textura a jemně nasládlá kávovo-ořechová chuť tohoto rostlinného milkshaku je přesně to, co potřebujete k nakopnutí v průběhu náročného dne. Vyzkoušejte ho proto co nejdříve.

Číst celý článek

Mražený jogurt s lesním ovocem a Blendea SUPERBEAUTY ❄️🍓

18.08.2021

Letních specialit není nikdy dost. Máme pro vás tip na zdravou jogurtovou zmrzlinu s ovocem, která vás vysvobodí i z toho nejteplejšího dne. Recept je jednoduchý a rychlý. Pojďme se do toho pustit.

Číst celý článek

Gazpacho: Studená letní zelená polévka plná čerstvé zeleniny 🥒

04.08.2021

Osvěžující nemusí být pouze nápoje. Zkuste si připravit studenou letní polévku alias gazpacho (gaspáčo), která vás v horkých dnech potěší jako nic jiného. Osvěží, zasytí a navíc chutná opravdu skvěle 🌱

Číst celý článek

Domácí proteinovo-ořechové tyčinky s brusinkami bez přidaného cukru 🌱

14.07.2021

Kupované proteinové dobroty občas nejsou úplně takové, jaké si je představujeme. Buď mají pochybné složení nebo se nám příčí jejich chuť. Najít tedy tu pravou proteinovou tyčinku je opravdu složité. Co si tento super snack, který přijde vhod například po tréninku nebo během náročnějšího dne, udělat doma? Pokud jste odpověděli „Ano“, není o čem přemýšlet. […]

Číst celý článek

10 receptů na domácí letní drinky úplně bez cukru 🍹 Osvěžte se sugarfree 🥰

07.07.2021

Vypité kalorie jsou skutečným zabijákem hubnutí a udržování formy. Jelikož nás léto vábí dát si skvěle vychlazený drink, rozhodla jsme se pro vás vymyslet pár receptů na nízkokalorické nápoje, na kterých si pochutnáte, ale zárověň do sebe nedostanete zbytečný přidaný cukr. Nechte se tedy inspirovat následujícími recepty. Zaručuji vám, že je zvládne úplně každý, ať […]

Číst celý článek