Švestkovojablečný veganský crumble se SUPERPROTEINEM

veganské crumble

Řádím v Blendea kuchyni :) Do zdravých receptů přidávám SUPERGREENS nebo SUPERPROTIN, aby bylo každé jídlo ještě prospěšnější. Račte se inspirovat.

Miluju drobenkové koláče. Crumble je jejich rychlejší, snadnější varianta. Říká se mu letní dezert s křupavou pokličkou. Měnit můžete jak ovoce pod pokličkou, tak samotnou drobenku. My pro vás dnes máme super veganskou, švestkovojablečnou verzi.

 

Švestkovojablečný veganský crumble se SUPERPROTEINEM

veganské crumble s blendeou

 

Ingredience:

blendea superprotein

Postup:

Jablíčka a švestky omyjeme, nakrájíme a vložíme do mixéru. Rozmixovanou směs dáme do zapékací misky. V misce smícháme mouku, cukr, vločky a kokosový olej. Vznikne nám drobenka, kterou nasypeme rovnoměrně na ovoce. Dáme do předehřáté trouby na 25 minut při 180°C

veganské crumble s blendeou

 

Zdravotní benefity použitých surovin:

  1. Ovesné vločky jsou bohatým zdrojem energie, protože se skládají z komplexních sacharidů. Používají se do sladkých i slaných pokrmů a rychle zaženou hlad. Nejoblíbenější jsou u sportovců a řadí se mezi fitness potravinu.
  2. Jablka obsahují velké množství vitaminu C, dále vlákniny a vody, což jsou dvě látky, které přispívají ke zmírnění hladu a zvyšují pocit sytosti.
  3. Blendea SUPERPROTEIN – přírodní rostlinný protein, který obsahuje rostlinné proteiny a superpotraviny. Regeneruje svaly, dodává energii, posiluje vlasy, nehty i pokožku.

veganské proteinové crumble

 

Pro Blendea kuchyni s láskou Gábi 🙂 Klikněte a sledujte i můj Instagram pro stále nové zdravé inspirace

Gábi v kuchyni

Švestkovojablečný veganský crumble se SUPERPROTEINEM
Ohodnoťte článek

Přidejte komentář

XHTML: Můžete použít tyto značky: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>