Šťavnatý veganský rebarborový koláč se SUPERPROTEINEM

Řádím v Blendea kuchyni :) Do zdravých receptů přidávám SUPERGREENS nebo SUPERPROTIN, aby bylo každé jídlo ještě prospěšnější. Račte se inspirovat.

Sladko-kyselá chuť? Takový je rebarborový koláč. Možná nevypadá rebarbora krásně a nedáte si jí jen tak, ale v koláči nebo buchtě je šťavnatá a ve spojení se sladkým se její chuť vyváží. Recept je zcela veganský.

Gábi v kuchyni instagram

 

Šťavnatý rebarborový koláč se SUPERPROTEINEM

rebarborový koláč s blendeou

Ingredience:

recept rebarborový koláč

Postup:

Nejprve si omyjeme rebarboru a předehřejeme si troubu na 180°C. Pokud má rebarbora více dřevnaté stonky, můžeme je oškrábat. V míse smícháme mouku se skořicí, SUPERPROTEINEM a třtinovým cukrem.

Postupně přiléváme mléko až nám vznikne krásná konzistence. Těsto vložíme do pekáčku vyloženým pečícím papírem. Ozdobíme rebarborou a dáme do trouby na cca 30 – 35 minut. Po 10 minutách můžeme buchtu potřít rozpuštěným máslem ghí. Po upečení můžeme posypat moučkovým třtinovým cukrem.

rebarborová buchta

Myslete na zdraví:

blendea superprotein

 

Nejoblíbenější veganské recepty na blogu Blendea

Dávno je pryč klišé, že se vegani musí v něčem omezovat. Podívejte se, jak pestrá je veganská kuchyň a co vše lze bez masa a živočišných tuků či mléka vytvořit. Použitím produktů Blendea posílíte zdravotní benefity a uděláte pro své zdraví správný krok.
Šťavnatý veganský rebarborový koláč
NEjogurt do skleničky s ovocem
Mrkvová pomazánka na sváču i pro významnou návštěvu
Špaldové vafle nasladko i naslano
Zelené veganské lívance s banánem
Silvestrovský avokádový tataráček se špetkou koriandru

 

Šťavnatý veganský rebarborový koláč se SUPERPROTEINEM
5 (100%) 1 hlas[ů]

Přidejte komentář

XHTML: Můžete použít tyto značky: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>