Teplá rýžová kaše s kaki a Blendeou SUPERGREENS

rýžová kaše s kaki a ovocem

Přijde mi, že každé roční období s sebou nese nějaká jídla, která v tu dobu chutnají lépe než po zbytek roku. V létě to bývají například osvěžující zmrzliny, v zimě zase teplé kaše.

A jelikož je zima plná nepříjemných nachlazení, tak je ideální, aby nás kaše nejen zasytila, ale zároveň dodala i spoustu vitamínů – přesně jako tahle.

Ingredience na 1 porci: rýžová kaše

 

Postup přípravy:

Vločky smícháme s rostlinným mlékem a přivedeme k varu. Pokud máte vanilkové lusky, povařte je také. Plamen ztlumíme a za občasného míchání vaříme do té doby, než se voda absorbuje, vločky změknou a nevznikne kaše. Hrnec sundáme z plotny a vmícháme Blendeu SUPERGREENS.

 

rýžová kaše recept

Pokud nemáte skutečné vanilkové lusky, klidně použijte extrakt jako já

 

Účinky použitých surovin

 

rýžová kaše

Kaše je ve skutečnosti pouze “příloha”. Podstatné je hlavně ovoce, kterým kaši dochutíte

 

 Vyzkoušejte také ostatní smoothies…mandlové smoothie

…nebo domácí ovocné šťávy:

Teplá rýžová kaše s kaki a Blendeou SUPERGREENS
5 (100%) 2 hlas[ů]

Přidejte komentář

XHTML: Můžete použít tyto značky: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>