Asijská kuchyně je se vyznačuje rychlostí přípravy, exotickými chutěmi a rozmanitostí ingrediencí. Tento recept na veganské tofu na kari zvládnete připravit za 20 minut a věřte, že si opravdu pochutnáte.
Kokosové mléko v kombinaci se směsí Blendea SUPERBOOST pokrmu dodá jemnost, ale zároveň vůni zázvoru a kurkumy, což k asijské kuchyni neodmyslitelně patří.
Na 2 poctivé porce budete potřebovat:
- 350 ml kokosového mléka v plechovce
- 150 g tofu
- 1/2 žluté papriky
- 1 střední mrkev
- 2 hrsti fazolek (mohou být mražené)
- sůl podle chuti
- troška oleje
- čerstvý koriandr na ozdobení
- 2 čajové lžičky imunitní směsi Blendea SUPERBOOST
Co je imunitní směs Blendea SUPERBOOST, kterou v receptu využíváme?
Je to veganská směs superpotravin a adaptogenů v BIO kvalitě. Pomáhá k silné obranyschopnosti, normálnímu dýchání a zmírňuje tělesné záněty. Díky obsahu kurkumy a zázvoru se skvěle hodí do asijských receptů a má tak velice široké využití.
Klikněte na tlačítko níže a prohlédněte si všechny zdravotní benefity. Případnou objednávku vám doručíme do 48 hodin a ihned tak můžete začít s přirozenou posilou imunity.
Postup přípravy:
- Tofu nakrájejte na tenké plátky a spolu s mraženými fazolkami orestujte na oleji ve větší pánvi.
- Přilijte kokosové mléko (nezapomeňte ho před otevřením protřepat) a přidejte na proužky nakrájenou papriku s mrkví. Krátce provařte, aby si zelenina uchovala křupavost.
- Přidejte dvě lžičky směsi Blendea SUPERBOOST a dochuťte tak, aby se vám sbíhaly sliny.
- Vařte ještě alespoň 5 minut a poté podávejte s jasmínovou rýží ozdobené čerstvým koriandrem.
Budu ráda, když nám dáte vědět, jak vám toto bleskurychlé asijské kari chutnalo. Můžete nám napsat třeba v komentářích nebo na našem instagramu @blendea_cz.
Je libo další recept se směsí SUPERBOOST?
Zkuste krémovou polévku z červené čočky plnou rostlinných bílkovin a vlákniny