Zelené smoothie kiwi, jablko a hruška (RECEPT)

Zelená k jaru zkrátka patří a svědčí také našemu jídelníčku. Je to barva přírody, která znovu ožívá, rovnováhy a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pomáhá čerpat novou energii. Probuďte v sobě i vy nový elán! Nechte se nabít energií třeba naším zeleným smoothie z kiwi, jablka a hrušky.

Zelená k jaru zkrátka patří a svědčí také našemu jídelníčku. Je to barva přírody, která znovu ožívá, rovnováhy a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pomáhá čerpat novou energii. Probuďte v sobě i vy nový elán! Nechte se nabít energií třeba naším zeleným smoothie z kiwi, jablka a hrušky.

smoothie_kiwi_jablko_hruskaZelené smoothie s kiwi, jablkem a hruškou

Na 1 porci si připravte:
– 1 kiwi
– 1 jablko

– 1 hrušku
– 1 lžičku Blendea SUPERGREENS
– vodu na dolití 

Postup:

Kiwi oloupejte a spolu s jablkem a hruškou rozkrájejte na kousky. Pokud chcete mít smoothie ještě lahodnější, můžete jablko i hrušku zbavit slupky škrabkou nebo nožíkem. Přidejte lžičku Blendea SUPERGREENS, trochu vody a vše dobře rozmixujte ve smoothie mixéru. Zelené smoothie je hotové!

TIP: Máte chuť si své zelené smoothie ještě trochu „okořenit“? Přidejte pár lístků čerstvé bazalky. Bazalka je totiž dobrým pomocníkem na trávení a podporuje správnou funkci metabolismu.

jarni_smoothie_s_kiwi

Blendea SUPERGREENS je báječným jarním doplňkem pro vaše smoothie

Účinky použitých surovin

 

blendea facebook

 

Ochutnejte také naše další smoothies!

autor

Adriana Martinovičová

Jsem věčný optimista a většinou beru věci s nadhledem. Nerada ztrácím čas čímkoli neefektivním. A protože už léta čelím všemožným nejen potravinovým alergiím, přecitlivělé pokožce a poslední dobou i histaminové intoleranci, vím, jak důležité je dělat všechno promyšleně. Včetně přípravy jídla a péče o sebe sama. A přesně v tom vám ráda poradím ve svých článcích

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kdo hodně čte, hodně se dozví 🙂

Čtěte další užitečné články

Nemusíte zvládat 10 věcí najednou aneb: Jak se nezbláznit před Vánoci? 🎄

19.10.2021

Vánoce. Svátky klidu a míru. Ne jedna maminka by nám dala za pravdu, že je toto tvrzení občas dost k smíchu. Minimálně po dobu příprav až do chvíle, kdy na poslední chvíli smažíte kapra nebo jeho veganskou alternativu. Poté už je, nebo by alespoň měl být, klid. A ten je opravdu kouzelný. Zasloužený. Jak se […]

Číst celý článek

Měkké kávové cookies ze špaldové mouky a ovesných vloček 🍪

13.10.2021

Cookies by neměly běhat jen v internetových prohlížečích, ale hlavně v našich svačinových krabičkách a měly by hlavně provonět celý dům. Tyhle to splňují. I když, nezaručujeme, že se do té krabičky ke svačině vůbec dostanou. Jsou totiž opravdu výborné a vy budete v obrovském pokušení, abyste je nesnědli všechny hned po vyndání z trouby.

Číst celý článek

Tvarohový cheesecake s lesními plody do skleničky 💖

11.10.2021

Jednoduchý a rychlý cheesecake, kterým můžete překvapit návštěvu nebo si ho připravit na další den ke snídani či do školy. Jeho svěží ovocná chuť zaujme vaše chuťové buňky a vy si budete přát, abyste nikdy lžičkou nenarazili na dno skleničky.

Číst celý článek

Co je to kofein: Jak ovlivňuje zdraví, kdy pomáhá a kdy naopak škodí? 🤔

07.10.2021

Kofein je velmi zajímavá látka. Jde o přírodní stimulant vyznačující se řadou účinků na zdraví, ať už pozitivních, tak i těch negativních. O tom, jaký účinek převáží, rozhoduje více faktorů od přijímaného množství až po vybraný zdroj.   Vůbec nejznámějším zdrojem kofeinu jsou kávové boby, z nichž se připravuje káva. Nápoj, který si každý den dopřávají […]

Číst celý článek

RAW datlové kuličky s křupavými pistáciemi, lyofilizovaným banánem a kešu oříšky 💚

29.09.2021

Máte chuť na něco dobrého a nechtějí se vám vymýšlet žádné složitosti? Jestli ano, tento recept od @_with.ella je přesně pro vás. Připravte si nepečené datlové kuličky s křupavými ořechy. Ingredience si můžete i upravit podle svého. Takže se nebojte využít fantazii a chuťové buňky 😁

Číst celý článek

Léčba akné: Jak docílit krásné pleti pomocí vhodné stravy? 👩🏽

22.09.2021

Akné je velkým otazníkem a zároveň strašákem nejen pro mnoho slečen. Problematická pleť se projevuje hlavně v období dospívání, ale také v případě vysazení hormonální antikoncepce nebo také při nadmíře stresu. Naši pleť ale ovlivňuje mnoho faktorů. Jedním z těch dalších, na které bychom neměli zapomínat, je strava.

Číst celý článek

Vyvážený podzimní jídelníček: Z jakých potravin by se měl především skládat a proč?

14.09.2021

Návod na zdravý a vyvážený jídelníček, který lze aplikovat celý rok, neexistuje. Kromě toho, že bychom měli přihlížet k individuálním potřebám, je doporučeno sledovat také aktuální roční období. Na podzim má totiž lidský organismus malinko jiné potřeby než v horkých letních dnech.

Číst celý článek

Rostlinný cuketový krém s hráškem, uzeným tofu a zelenými superpotravinami 🌱🥒

10.09.2021

Receptů s cuketami není nikdy dost. Tento je jednoduchý a poměrně rychlý. Co je na něm ale nejlepší je to, že ho můžete klidně využít i k těstovinám jako omáčku, v případě, že nejste úplně polévkový typ. Nehledě na to, jak si tento krém vychutnáte, rozhodně můžete spoléhat na to, že svému tělu dopřáváte hromadu […]

Číst celý článek

Banánovo-kávový milkshake s kakaem a ořechovým krémem 🧋🍌

01.09.2021

Pokud jste někdy pochybovali o rozpustné kávě, s tímto receptem si ji zamilujete. Nadýchaná textura a jemně nasládlá kávovo-ořechová chuť tohoto rostlinného milkshaku je přesně to, co potřebujete k nakopnutí v průběhu náročného dne. Vyzkoušejte ho proto co nejdříve.

Číst celý článek

Matcha čaj a prášek: Zahazujte kávu a zelený čaj, je tady mnohem prospěšnější nápoj pro zdraví (+ RECEPTY)

25.08.2021

Představím vám velice zvláštní odrůdu zeleného čaje, která se pěstuje a používá úplně jinak než klasické zelené čaje. Obsahuje ohromné množství účinných látek, zejména antioxidantů, ovlivňuje lidskou psychiku a údajně podporuje i spalování tuků. Tento práškový čaj se sytě zelenou barvou se nazývá matcha (také mača, mačča). Sytě zelený a velmi jemný prášek matcha je […]

Číst celý článek